Diner

Restaurant Sterrebosch ligt midden in het centrum van Wijchen, tegenover Kasteel Wijchen. Bij ons gaat het om heerlijk eten en drinken, dansen en lachen, ontmoeten en vieren Het restaurant waar je herinneringen maakt!

 

Home » Diner

dineren zoals u gewend bent

Als je op zoek bent naar een restaurant om te dineren, ben je bij Sterrebosch aan het juiste adres! In ons restaurant kun je terecht voor een fijne lunch, borrel of diner. Wij serveren graag een heerlijke proeverij met kleine gerechtjes of een high tea. In de zomer is ons terras een centrale ontmoetingsplek. Met uitstek de beste plek in het centrum van Wijchen om te genieten van een kop koffie, lunch of om lekker uit eten te gaan met vrienden en familie.

Onze keukenteam werkt zoveel mogelijk samen met lokale leveranciers en bereidt de gerechten van de menukaart met verse producten en dat proef je!

In de zomer is ons terras een centrale ontmoetingsplek. Met uitstek de beste plek in het centrum van Wijchen om te genieten van een kop koffie, te lunchen of om lekker uit eten te gaan met vrienden en familie.

Onze menukaart biedt een breed scala aan opties, van een proeverij tot een klassieke tournedos.
Maar ons restaurant biedt meer dan alleen lekker eten. Onze vriendelijke en gastvrije bediening zal ervoor zorgen dat je je meteen thuis voelt en dat alles naar wens verloopt. Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, in restaurant Sterrebosch kun je heerlijk uit eten.

Bovendien is ons restaurant gemakkelijk te vinden en te bereiken. We bevinden ons hartje Wijchen, tegenover Kasteel Wijchen.
Proef onze Wijchense gastvrijheid, voel je thuis en kom binnen!

 

Bekijk hier onze dinerkaart!