Catering op locatie

Heeft u wat te vieren? Viert u uw verjaardagsfeest, huwelijk, personeelsfeest of bedrijfsjubileum liever in uw eigen, vertrouwde omgeving of op een andere unieke locatie? Dan denken wij graag mee tot in het kleinste detail. Onze chef-koks en ervaren bediening verzorgen voor u een perfecte catering, tot in de puntjes geregeld!

 

 

Home » Locations » Catering op locatie

wij zullen u in alles ontzien

Viert u uw verjaardagsfeest, huwelijk, personeelsfeest of bedrijfsjubileum liever in uw eigen, vertrouwde omgeving of op een andere unieke locatie? Ook dan denken wij graag mee tot in het kleinste detail. Tijdens de voorbereidingen komen wij op locatie de mogelijkheden bekijken en bespreken. Er wordt ruim aandacht besteed aan uw wensen en daar volgt een passend voorstel.
Dit zorgt er mede voor dat u zelf ook kunt genieten samen met uw gasten van dit bijzondere moment.

Onze chef-koks en ervaren bediening verzorgen voor u een perfecte catering, tot in de puntjes geregeld. Er vele mogelijkheden, van een luxe buffet tot walking diner, bbq of luxe hapjes.

Horeca Wijchen Events
Wij hebben door de jaren heen een unieke samenwerking tussen 5 toonaangevende Wijchense Horecabedrijven. Hierdoor maken we ieder groot evenement weer een groots succes. Met veel succes heeft deze samenwerking o.a. de Eindejaarsfeesten, Wijchen Schaatst, De Wijchense Kasteelfeesten, Wijchen Culinair On Tour mede mogelijk gemaakt.

Heeft u ook een groots evenement en zoekt u nog een geschikte organisator? Wij staan met onze ruime ervaring garant voor een groot succes!