Lunchen

Gezellig lunchen bij Sterrebosch: Kom genieten van onze dorpse gemoedelijkheid en onze gastvrije bediening, in hartje Wijchen.

Home » Lunchen

Let's do lunch

Als je op zoek bent naar een restaurant om gezellig te lunchen, ben je bij Sterrebosch aan het juiste adres! In ons restaurant kun je terecht voor een fijne lunch, borrel of diner. Je kunt in de ochtend genieten van een stukje taart of hight tea, ‘s middags genieten van de lekkerste broodjes of tijdens een proeverij de smaakexplosies ervaren van de gerechten van onze chefkok.In de zomer is ons terras een centrale ontmoetingsplek. Met uitstek de beste plek in het centrum van Wijchen om te genieten van een kop koffie en een lunch met vrienden, familie of collega’s.

Onze keukenteam werkt zoveel mogelijk samen met lokale leveranciers en bereidt de gerechten van de menukaart met verse producten en dat proef je!

Onze menukaart biedt een breed scala aan opties, van een proeverij tot een klassieke huzarensalade.
Maar ons restaurant biedt meer dan alleen lekker eten. Onze vriendelijke en gastvrije bediening zal ervoor zorgen dat je je meteen thuis voelt en dat alles naar wens verloopt. Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, in restaurant Sterrebosch kun je heerlijk lunchen.

Bovendien is ons restaurant gemakkelijk te vinden en te bereiken. In hartje Wijchen, tegenover Kasteel Wijchen.
Proef onze Wijchense gastvrijheid, voel je thuis en kom binnen!