Dinerkaart
Diner Tip! 39,50 p.p.
Avondvullend genieten
3-gangen Sterrebosch proeverij
4 voorgerechtjes | 4 hoofdgerechtjes | 4 nagerechtjes
Vooraf
Broodplankje 6,5
Ovenvers brood | tomatentapenade | ailoli | kruidenboter
Broodplankje compleet 13,5
Ovenvers brood | tomatentapenade | ailoli | kruidenboter | gedroogde ham | peper fuet | Amsterdams zuur | provençaalse olijven
Voorgerechten
Voorgerechtenproeverij 13
4 kleine gerechtjes van onze kaart
Visserij 13,5
Zalmbonbon | edamameboontjes | paling | coquille | bouillabaisse | saffraanmayonaise
Carpaccio van runderhaas 12,5
Runderhaas dungesneden | parmezaan | pestomayonaise
Steak tartaar 12
Rundvlees | geconfijt ei | augurk | rode ui | truffelmayonaise
Huzarensalade Sterrebosch 11,5
Huzarensalade | ei | tomaat | augurk | little gem
Geitenkaas (v) 11,5
Lauwwarme geitenkaas | walnoot | honing | kataifi | appel
Soepen
Oma’s soep 6,5
Rundvlees | soepballetjes | vermicelli | selderij
Tomatensoep 6,5
Soepballetjes | bieslookBouillabaisse 7,5
Zalm | garnaal | bosui
Maaltijdsalades
Versgebakken brood voor bij de salade 4,5
Carpaccio van runderhaas 17
Frisse sla | croutons | parmezaan | pestomayonaise
Gewokte ossenhaas 16,5
Ossenhaas | teriyaki | paprika | bosui | frisse sla | croutons
Visserij 17,5
Gerookte zalm | edamameboontjes | frisse sla | radijs | cocktailsaus
Geitenkaas (v) 16,5
Lauwwarme geitenkaas | walnoot | honing | kataifi
Gekruide kip 16,5
Frisse sla | gebakken kippendij | cashewnoot | taugé | ananas
Huzarensalade Sterrebosch 16,50
Ei | little gem | augurk | tomaat
Hoofdgerechten
Tournedos 28
Aardappeltaart | gebakken champignon | rode wijn appelstroop saus | gegrilde groente
Zomerstoof 25
Langzaam gegaard kalfsvlees | champignons | sjalotten | wortelen
Mixed grill spies 25
Gekruide kip | porchetta | biefstuk | sparerib | paprika | ui | kruidenroomsaus
Gebakken varkenshaas 22,5
Aardappeltaart | gegrilde groenten | champignonsaus
Zeetong in roomboter gebakken 33
Geglaceerde bospeen | citroen | ravigottesaus
Dorade filet 21
Aardappeltaart | prei | bospeen | kruidenolie
Bonbon van groene kool (v) 21
Gestoofde kool | rode ui |paprika | doperwtenpuree | kaaskroket | kerrie room
Hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappel- en groentegarnituur van het seizoen
Bijgerechten
Rauwkostsalade 3,5
Verse friet met mayonaise 3,5
Extra groenten van het seizoen 3,5
Nagerechten
Frambozen bavarois 7,5
Vanillecrème | framboos | crumble
Aardbeien romanoff 7,5
Gemarineerde aardbeien | vers aardbeienroom | romig softijs
Dame blanche 7,5
Chocoladekogel | vanille ijs | warme chocolade
Coupe Sterrebosch 7,5
Ambachtelijk vanille ijs | vers fruit | slagroom
Cheesecake passie vrucht 7,5
Witte chocolademousse | passievrucht
Grand dessert 10
Al het lekkers uit de keuken van Sterrebosch