Zakelijke bijeenkomst

Als je wat te vieren hebt, dan ben je bij Sterrebosch aan het juiste adres! We staan bekend om onze kwaliteit, gemoedelijkheid, gastheerschap.  Met de uitgebreide mogelijkheden en de kwaliteit waarmee Sterrebosch bekend staat staan wij garant voor een geslaagd personeelsfeest! De unieke uitstralingen en inrichtingen van onze zalen zijn uitermate geschikt voor iedere zakelijke bijeenkomst op maat.

Home » Zakelijke bijeenkomst

zakelijke bijeenkomst op maat

Mijlpaal
Jarenlange inzet voor het bedrijf of vereniging dat mag niet ongemerkt voorbij gaan. Daar moet op getoost worden precies zoals hij of zij zou willen of zelfs verdient. Van informele borrel tot een diner met de collega’s en familie. Wij maken van dit moment een bijzonder moment waar de jubilaris met veel genoegen aan terug denkt.

Vergadering
Onze ruimtes zijn uitermate geschikt voor een zakelijke bijeenkomst, vergadering of zelfs congres.
Wij hebben verschillende materialen beschikbaar zoals beamer, laptop en geluidsinstallatie.

Exclusief Vergaderen in in de Villa
Exclusief vergaderen in Wijchen! Villa Sterrebosch staat geheel tot uw beschikking in absolute rust en privacy en met alle comfort die uw seminar, meeting, training, opleiding en zakelijke bijeenkomst nodig heeft. U bent exclusief te gast in Villa Sterrebosch dus géén andere bedrijven of ongewenste gasten die de rust verstoren zoals in vele grote conferentieoorden. Op de eerste etage bevindt een prachtige vergaderaccomodatie met de passende naam “Kasteelzicht”.

 

Knaller van een personeelsfeest geven? Bekijk dan hier de mogelijkheden.