Trouwen

Wat is er nu mooier dan trouwen op dè trouwlocatie van de regio? Trouwen in Kasteel Wijchen, bij Villa Sterrebosch of in een van onze zalen waar vele bruidsparen de mooiste dag van hun leven ooit begonnen zijn.

Home » Trouwen

herinneringen maken doe je hier

Op zoek naar de perfecte trouwlocatie? Bij Sterrebosch ben je aan het juiste adres! Wij bieden een unieke en romantische setting voor de mooiste dag van je leven.

Onze locaties zijn ideaal voor een intieme ceremonie of een groots feest. Met diverse ruimtes en mogelijkheden kunnen we jouw bruiloft volledig op maat maken. Onze professionele en ervaren weddingplanner staat voor je klaar om jouw droombruiloft te realiseren.

Maar onze locatie biedt meer dan alleen een mooie setting. Onze catering is van hoogstaande kwaliteit en wordt verzorgd door ons eigen culinaire team. Met een ruime keuze aan heerlijke gerechten en dranken zorgen wij ervoor dat jouw gasten niets tekortkomen.

Daarnaast hebben we alle benodigde faciliteiten in huis om jouw trouwdag tot in de puntjes te verzorgen. Van licht en geluid tot decoratie en bloemen, wij regelen alles tot in de kleinste details.

Bekijk hier onze trouwlocaties!

Bovendien is onze locatie gemakkelijk te bereiken en bieden we voldoende parkeergelegenheid. Of je nu uit de buurt komt of van verder weg, bij ons hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een geschikte locatie.

Kortom, als je op zoek bent naar een trouwlocatie die alles biedt wat je nodig hebt voor een onvergetelijke dag, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw droombruiloft werkelijkheid te maken.