Proeverij

Avondvullend genieten van 4 voor-, 4 hoofd- en nagerecht! Kun je niet kiezen? Kom genieten van onze proeverij met kleine gerechtjes van onze dinerkaart.

 

Home » Proeverij

omdat kiezen soms zo lastig is

Proeverij bij Sterrebosch: Gezellig, lekker & samen genieten!

Bij Sterrebosch houden we van goed eten en gezelligheid. En wat is er nu leuker dan een avondje uit met een proeverij waarbij je van alles wat kunt proeven? Onze proeverij is een feestje op je bord, zonder poespas, maar gewoon écht lekker.

Een avondje uit, zoals jij dat wilt Vier voorgerechtjes om mee te beginnen, gevolgd door vier heerlijke hoofdgerechtjes en als kers op de taart vier nagerechtjes om je vingers bij af te likken. Gewoon, omdat kiezen soms zo lastig is en je op deze manier van alles wat kunt proeven!

Samen is toch het allerleukst? Of je nu met je beste vrienden, je familie of je buren komt, bij Sterrebosch draait het om samen genieten. Lachen, kletsen en smullen in een ongedwongen sfeer. Dat is wat ons uniek maakt in Wijchen.

Zin in een gezellig avondje uit? Onze proeverij is het hele jaar door te reserveren. Dus waar wacht je nog op? Trommel je favoriete mensen op, reserveer een tafel en kom gezellig bij ons eten.

*onze proeverij is te bestellen vanaf 2 personen