Onze ingrediënten

Bij Sterrebosch kun je voor al je toekomstige herinneringen terecht. Wij beschikken over vele ruimtes en locaties waar je altijd een keuze uit kunt maken. En lukt dat niet dan komen we toch gewoon op locatie je feestje verzorgen.

Restaurant

dineren zoals u gewend bent

Een warm welkom bij Restaurant Sterrebosch: Kom genieten van onze dorpse gemoedelijkheid en onze gastvrije bediening, in hartje Wijchen.

Villa Sterrebosch

unieke locatie voor een speciale gelegenheid

Aan de oevers van de grachten van Kasteel Wijchen ligt de sfeervolle Villa met uitzicht op het schitterende park. De perfecte luxe locatie om dromen waar te maken en geluksmomenten te beleven.

Zaal de Ster

voor een knallend feest 

Sterrebosch staat bekend om het compleet verzorgen van partijen, waarbij kwaliteit, gezelligheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Dat kan perfect in zaal de Ster, de grootste zaal van Sterrebosch, om groots te vieren.

Bij Sterrebosch
kun je voor iedere
herinnering terecht!

The Basement

laagdrempelig van feestje naar FEEST

Zoals de naam het al zegt:  kun je in onze kelder een knaller van een feest vieren. Geheel privé, je eigen partij! The Basement biedt met zijn laagdrempelige inrichting een geschikte ruimte voor verjaardags-, vrienden-, vrijgezellen- of personeelsfeesten.

Catering op locatie

wij zullen je in alles ontzien

Heb je wat te vieren? Vier je je feest liever in je eigen, vertrouwde omgeving of op een andere unieke locatie? Ons keukenteam en ervaren bediening verzorgen een perfecte catering, tot in de puntjes geregeld.

Café de Arend

daar begint je weekend

Een heerlijk avondje stappen tijdens SUPER FRIDAY of je eigen privé feestje vieren, dat kan bij Café de Arend. Het gezelligste feestcafé van Wijchen!  Dansen tot in de late uurtjes, wij verzorgen de rest!

Café Privé

de sleutel tot jouw feestje

Een eigen Café voor jouw eigen feest: Café Privé! 
Een compleet feest in je eigen café met vrienden en familie.

Zaal de Arend

voor een feestje groot en klein

Zaal de Arend, is ideaal voor een gemoedelijk samenzijn, feest of afscheid. Hier wordt gevierd, gedanst en gelachen.
De perfecte locatie met oneindig veel mogelijkheden. 

Feestje plannen? Maak hier je afspraak.

Meer informatie