Sluit het jaar gezellig af met je team, vriendengroep, familie, collega’s of het hele bedrijf! Ons team heeft voor gezelschappen heerlijke arrangementen samengesteld voor de decembermaand: van een buffet tot proeverij en van borrel tot heerlijke diners. Bekijk de arrangementen hieronder en reserveer direct. Te reserveren in een van onze sfeervolle ruimtes of bij u thuis of bedrijf.
Feestelijk Koud & Warm Buffet 49,50 p.p.
Ons feestelijk buffet is te bestellen vanaf 20 personen
Voorgerechtenproeverij
Wildpaté | gekonfijte ui
Gerookte eend | vijgen-balsamico saus| crouton
Zalmbonbon | palingmousse | saffraanmayonaise
Kleintje soep, aan tafel geserveerd (optie, meerpijs 4,50)
Heldere ossenstaartbouillon
fijne prei | knolselderij | Madeira | ossenstaart
Hoofdgerechtenproeverij
Rijkgevulde Wildstoof
langzaam gegaard | spek |ui | champignon
Rundersukade
langzaam gegaard | winterbier | grove groente
Zalmfilet met groene kruiden
wortel | zeekraal | witte wijnsaus
Gevogelte rouleau met pesto
tomaten-sjalotten jus
Nagerechtenproeverij
Uit eigen keuken en dat proef je!
Cheesecake van winterkruiden
Chocoladebombe overgoten met een ganache van pure chocolade
Bavarois van bitterkoekjes met slagroom
Pornstar martini dessert
Onze keuken werkt graag met verse ingrediënten van veelal lokale leveranciers
Dieetwensen en vegetarisch genieten behoren ook tot de mogelijkheden, gelieve aan te geven bij reservering.
Decemberproeverij Restaurant Sterrebosch
Te reserveren voor grotere gezelschappen
4-gangen decemberproeverij 55,50 per persoon
3-gangen decemberproeverij zonder soep 52,50 per persoon
4-gangen decemberproeverij met feestelijke spoom 59,50 per persoon
Voorgerechtenproeverij
Wildpaté | gekonfijte ui
Gerookte eend | vijgen-balsamico saus| crouton
Zalmbonbon | palingmousse | saffraanmayonaise
Heerlijk heldere of gebonden kleintje soep
Heldere ossenstaartbouillon
fijne prei | knolselderij | Madeira | ossenstaart
of
Romige bospaddenstoelensoep
kaasbladerdeegstengel | groene kruiden
Hoofdgerechtenproeverij
Rijkgevulde Wildstoof
langzaam gegaard | spek |ui | champignon
Rundersukade
langzaam gegaard | winterbier | grove groente
Zalmfilet met groene kruiden
wortel | zeekraal | witte wijnsaus
Gevogelte rouleau met pesto
tomaten-sjalotten jus
Nagerechtenproeverij
Uit eigen keuken en dat proef je!
Cheesecake van winterkruiden
Chocoladebombe overgoten met een ganache van pure chocolade
Bavarois van bitterkoekjes met slagroom
Pornstar martini dessert
Onze keuken werkt graag met verse ingrediënten van veelal lokale leveranciers
Dieetwensen en vegetarisch genieten behoren ook tot de mogelijkheden, gelieve aan te geven bij reservering.
Borrelarrangementen
Sterrebosch compleet
Bij binnenkomst presenteren wij vanaf etagère luxe minigebak en bonbons. Aansluitend serveert onze kwalitatieve gastvrije bediening gedurende de receptie aan tafel, drankjes* naar keuze en behoefte. Op tafel plaatsen wij twee soorten zoutjes. Gedurende de receptie serveren wij doorlopend een assortiment luxe hartige koude hapjes en warm bittergarnituur. "
* Koffie, thee, tap bier, rosébier, fris, huiswijn en vruchtensappen
Receptiebegrotingen op basis van het bovenstaande arrangement:
Borrelarrangement 1,5 uur
17,50 per persoon
Borrelarrangement 2 uur
24,50 per persoon
Borrelarrangement 2,5 uur
32,50 per persoon
De bovenstaande vanaf prijzen van de arrangementen zijn richtprijzen voor de drankjes naar keuze en behoefte op basis van onze ruime ervaring! Mocht er meer worden gedronken dan worden deze consumpties op basis van nacalculatie berekend.
Borrelarrangement op maat
Vanzelfsprekend is het mogelijk om een borrelarrangement op maat samen te stellen. Ter inspiratie: het is mogelijk om te kiezen voor bijvoorbeeld een feestelijk welkomstdrankje, luxe koude hapjes, borrelplanken op tafel, warme hapjes en een Sterrebosch miniburgertje.
Doe een reserveringsaanvraag en we zorgen voor een heerlijke invulling van jullie borrel.
3-gangen Sterreboschmenu
3-gangen Sterreboschmenu vanaf 37,50 p.p.
(richtprijs drankjes 8,- per uur)
Wij ontvangen jullie in ons restaurant met een drankje naar keuze.
Wij serveren als voorgerecht een proeverij van drie gerechtjes (inclusief soepje). Op tafel plaatsen wij een persoonlijk menukaartje met keuze uit drie hoofdgerechten (vlees, vis en vegetarisch). Als afsluiter van de avond serveren wij het nagerecht van het seizoen. Drankjes worden berekend op nacalculatie.
Dieetwensen en allergieën zijn voor ons keukenteam geen belemmering maar juist een uitdaging!










