Kermis Wijchen

Beleef de Wijchense kermis bij de gezelligste attractie: Sterrebosch!

Home » Kermis Wijchen

13 Sep

Aanvang uur

Kermis Wijchen

Beleef de Wijchense kermis bij de gezelligste attractie: Sterrebosch!

De kermis van Wijchen vier je bij de gezelligste attractie van de kermis: Sterrebosch. Van vrijdag t/m dinsdag is het één groot feest tijdens de leukste kermis van de regio. Een uitgebreid programma met DJ’s en artiesten maakt van het Sterreboschplein een feest voor jong en oud.

Programma Kermis Wijchen

De kermis vindt in 2024 plaats van vrijdag 13 tot en met dinsdag 17 september 2024. Dat wordt dus gegarandeerd weer vijf dagen FEEST in het centrum van Wijchen.

Het programma van Sterrebosch voor Kermis 2024 in Wijchen vind je hieronder!

Vrijdag 13 september 2024

GROTE FLÜGELPARTY XXL
Met Raymond Hermans & “Q-MUSIC met het FOUTE UUR” duiken we gelijk in de wondere wereld van Flügel op jacht naar de ultieme feestbeleving! Met daarbij de DJ JAN!

Zaterdag 14 september 2024

De zaterdagavond van de kermis: die wil je zeker niet missen! Het wordt weer één groot feest in ons dorp, met PartyfrieX die dit jaar zeker weer het Sterreboschplein op z’n kop zetten samen met DJ MAXX & DJ SVEN!

Zondag 15 september 2024

Zondagmiddag is er natuurlijk het gezellige matinee met Coverband SLAMM en DJ Koen, die er samen weer een onvergetelijke dag van maken met veel Wijchense gezelligheid. Trommel vrienden en familie op want het wordt weer kei gezellig! Als de avond valt gaan we gelijk door en komt de topper DJ MAXX het podium op voor maximaal feest! Met het optreden Jeffrey Heesen & Brace wordt het weer een geweldige avond op de het Sterreboschplein!

Maandag 16 september 2024

Op maandagmiddag stroomt het Sterreboschplein vol voor het mooiste matinee van de regio. Dé Wijchense dag beginnen we met de Leukste Party Band​ “SUMMERLAND” en Feest DJ Servé. Met de nootjes, blokjes kaas, natuurlijk de grillworst en de enorme schaal bitterballen, wordt het weer ouderwets gezellig! Geniet van het leven! Net als zondag gaan we niet dicht voor de avond maar feesten we gezellig door met DJ Jan en gaan we meezingen met Monique Smit. Één zomeravond met jou!

Dinsdag 17 september 2024

De afsluiting van de kermis van Wijchen vier je natuurlijk bij Sterrebosch. Traditiegetrouw gaan we eruit met een knaller! Na het ongelooflijk knallend succes van afgelopen jaren komt OUTSIDERS weer om deze kermis weer geweldig af te sluiten, samen met DJ Koen!

De grote gezellige kermisattractie van de Wijchense kermis draait weer op volle toeren!

“We gaan er met zijn allen weer een gezellig en fantastisch Kermisfeest van maken zoals we dat bij Sterrebosch met elkaar al jarenlang doen: “Lekker op z’n Wijchens met veul lol!”

Het “Sterrebosch-team” is er klaar voor!

Terug naar agenda
Bestel tickets