Carnaval 2025 in Wijchen

Carnaval in het Urnerijk vier je bij Sterrebosch

Home » Carnaval 2025 in Wijchen

27 Feb

Aanvang uur

Carnaval 2025 in Wijchen

Carnaval in het Urnerijk vier je bij Sterrebosch

Carnaval in Wijchen -of liever gezegd het Urnerijk- vier je bij Sterrebosch. Elk jaar is het zes dagen feest tijdens carnaval bij Sterrebosch en De Arend. Er is altijd een fantastisch programma met DJ’s en artiesten en bij Sterrebosch ervaar je de gemoedelijke en dorpse sfeer van carnavallen in je eigen dorp Wijchen.

Programma Carnaval Wijchen 2025

Carnaval 2025 vindt in Wijchen plaats van donderdag 27 februari t/m dinsdag 4 maart. Dat worden weer heel wat dagen FEEST met de verschillende carnavalsverenigingen en feestende carnavalisten. Sterrebosch wordt tijdens Carnaval al sinds jaar en dag omgedoopt tot de Blauwkoppentempel, de thuishaven van Carnavalsvereniging De Blauwkoppen, de grootste carnavalsvereniging van het Urnerijk. Café de Arend heet tijdens carnaval traditiegetrouw Ut Arendsnest.

Het programma van Sterrebosch voor Carnaval 2025 in Wijchen wordt op een later moment bekend gemaakt, maar een aantal dingen staan natuurlijk al wel vast! Houd onze agenda in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, onderaan deze pagina.

Donderdag 27 februari 2025: Carnaval+

De polonaise komt op donderdag al goed op gang in de Blauwkoppentempel. CV De Blauwkoppen organiseert dan een geweldige avond voor mensen met een beperking, Carnaval+!

Vrijdag 28 februari 2025: Feestavond!​

Het feest barst los in zowel De Blauwkoppentempel als Ut Arendsnest. Onze Feest DJ’s maken al op vrijdag een spetterend feest van carnaval in Wijchen.

Zaterdag 1 maart 2025: Carnaval in Wijchen voor jong en oud​​

CV De Blauwkoppen organiseert i.s.m. Sterrebosch de Kindermiddag van het carnaval in Wijchen. Zaterdagavond is traditiegetrouw de avond waarop het helemaal los gaat! Met DJ’s, artiesten en heel veel vrienden en bekenden, vier je Carnaval in Wijchen bij Sterrebosch of De Arend.

Zondag 2 maart 2025: Optocht & Feest tot in de vroege uurtjes​​

Van ontbijt tot in de vroege uurtjes: op zondag vier je carnaval in Wijchen bij Sterrebosch en de Arend. Op zondagmiddag start om 14.45 uur de Wijchense Reut, de carnavalsoptocht van Wijchen. Sterrebosch ligt aan de route van de optocht en entree is gratis voor jong en oud. Wil je dus kijken naar de optocht en gezellig een biertje drinken in de tent? Zorg dat dat je op zondagmiddag bij Sterrebosch bent! ‘s Avonds gaat het feest gewoon door in zowel de Blauwkoppentempel als Ut Arendsnest.

Maandag 3 maart 2025: Kinderoptocht Wijchen en FEEST!​​

Carnavalsvereniging De Blauwkoppen organiseert de grote Kinderoptocht van Wijchen. Ook de kinderen komen tijdens carnaval in het Urnerijk helemaal aan hun trekken bij Sterrebosch. Altijd een groot feest! Ook in de Blauwkoppentempel en Ut Arendsnest is zowel overdag als ‘s avonds van alles te beleven.

Dinsdag 4 maart 2025: Schik op de Mert​

We sluiten dinsdag, ondertussen traditiegetrouw af op de Mert! De organisatie maakt er met de 3 geweldige Dj en speciale optredens weer 1 groot feest van! Na 5 dagen feest bij Sterrebosch en in Ut Arendsnest gaat de gezamenlijke Wijchense Horeca ervoor zorgen dat het bier weer rijkelijk vloeit. Aansluitend van Schik op de Mert wordt iedereen uit het Urnerijk uitgenodigd om samen met c.v. De Blauwkoppen de carnaval af te sluiten op Het Sterreboschplein.

Terug naar agenda