Carnaval 2024!

Iedere dag het dak eraf!

Home » Carnaval 2024!

09 Feb

Aanvang 20:00uur

Carnaval 2024!

Iedere dag het dak eraf!

❤️ Carnaval 2024 ❤️ liefdes joar ❤️

Carnaval in het Urnerijk betekend 6 dagen feest bij Sterrebosch en Café De Arend en deze worden omgedoopt tot Blauwkoppentempel van C.v. De Blauwkoppen en Ut Arendsnest met de KWAK-tent!

Donderdag t/m dinsdag! Het wordt dit jaar weer groot feest!:
18+ in de blauwkoppentempel & en 22+ in Ut Arendsnest*

Net als afgelopen jaar is er voor zowel Ut Arendsnest als de Blauwkoppentempel een bomvol programma!
In de Blauwkoppentempel staan te veel artiesten om op te noemen dus dat wordt gegarandeerd feest met o.a. Danny Panadero, Gullie, PartyFriex, Monique Smit, Robert van Hemert, Arjon Oostrom, De 4 Viltjes, Metzzo, De Alpenzusjes, Fake Tits, Ronnie Ruysdael, Het Feestteam, Q-music het foute uur en niet te vergeten het DJ Team… DJ Jan, DJ Koen, DJ Maxx, DJ Nilis, DJ Sven, DJ Servé!

Donderdagavond: Carnaval+

De polonaise komt op donderdag al goed op gang in de Blauwkoppentempel. CV De Blauwkoppen organiseren dan m.m.v. Driestroom, Pluryn, Voetbal+ en Sterrebosch een geweldige avond voor mensen met een beperking, Carnaval+!

Iedereen zingt en danst op de carnavalskrakers gedraaid door Jos Wessels. Prins Fred d’n Urste en zijn gevolg komen op bezoek en de Blauwköpkes laten hun mooiste dans zien.

Aanvang 19.30uur Afloop 23.30uur Entree 3,- Info: info@blauwkoppen.nl (geen voorverkoop)

Vrijdagavond

Blauwkoppentempel / Sterrebosch 21:00uur
De Grote Foute Flügel Party in de Blauwkoppentempel & in Ut Arendsnest!
We knallen er direct volle bak in met De Grote Foute Flügel party ft DJ Jan en optredens van Danny Panadero van “Danny’s Autoplais” en “Fuk Joe” en de Party Friex “Ik moet zuipen”

Ut Arendsnest / De Arend 22+ 20:00uur:
De deuren openen al om 20:00 met DJ Maxx met om 21.30uur het optreden van Gullie, bekent van de nr. 1 carnavalskraker “Ladder Ladder Ladder zat”)

Let op Vrijdag: 2 locatie, 2 programma 2 verschillende kaartjes!

Zaterdagmiddag Kindermiddag Gratis Entree
C.v. De Blauwkoppen, i.s.m. Sterrebosch / Blauwkoppentempel
Kinderen in het Urnerijk gaan samen met C.V. De Blauwkoppen hand op de schouder in de polonaise!
Op zaterdagmiddag c.v. De Blauwkoppen weer de geweldige GRATIS kindermiddag. Onze DJ zweept de kinderen op met zijn Carnavalsshow kinder-cabaretier “Robin van Kraaij” en natuurlijk een optreden van “Dansgarde De Blauwköpkes”. Na het succes van vorig jaar komt ook de Ballonnenclown weer de boel opblazen. Ook worden de kinderen getrakteerd op gratis ranja!

Zaterdagavond
Blauwkoppentempel / Sterrebosch 21:00uur
Traditiegetrouw weer één groot feest met Dj Koen! We stuiteren nog even door in de polonaise met Monique Smit bekend van “één carnavalsavond met jou” en Arjon Oostrom met “Zakka Zakka Zakka” Het wordt weer een groot feest!

Zaterdagavond
Ut Arendsnest / De Arend ? KWAK-tent 22+
We beginnen een uurtje eerder dan in de Blauwkoppentempel: 20.00uur
In de grote tent gaan we kwakken met de Kwakavond, één hossende menigte met DJ Jan met de enige rasechte feestartiest die de hele KWAK tent op z’n kop met Robert van Hemert, bekend van “We gaan als een raket!”

De kaarten voor deze legendarische avond zijn ook te koop aan de bar!

Let op Zaterdag: 2 locatie, 2 programma 2 verschillende kaartjes!

 

Zondagmiddag Sterrebosch en De Arend Gratis Entree

13.00uur Bende van Ellende middag in de KWAK-tent GRATIS ENTREE
14:00uur Gratis Liefdes ontbijt uit de grote pan om de dag goed te beginnen met op het podium DJ Maxx!!!!
16:00uur in de grote zaal het hele Grote Optochtfeest voor het hele gezin (alle leeftijden èn gratis entree) met op het podium een optreden van De 4 viltjes en maximale Polkapower en 100% feestgarantie met Metzzo op de trekzak! Met om 17.00uur de prijsuitreiking van de Wijchense Reut!

 De zondagavond in Ut Arendsnest tot in de late uurtjes
In het Arendsnest maken de DJ DUO Maxx & Sven het tot1 groot feest en zeker als Ronnie Ruysdael “de enige echte koning van de polonaise” is geweest.

Zondagavond


Bauwkoppentempel / Sterrebosch 21.00uur
DJ Koen brengt het feestgedruis na een geweldige middag weer tot grote hoogte met zijn passie voor de juiste platenkeuze. Maar we gaan dit jaar lekker jodelen met De Alpenzusjes en stampen met de festival sensatie Fake Tits. De confetti en serpentines knallen in het rond! Het wordt een groot feest.

Maandagmiddag in Ut Arendsnest, de Kwaktent! De Wijchense Bierfietskampioenschappen met Tiet Zat!

C.V. Tiet Zat: “Carnavalsmoandag vier je in Wijchen!”
Dat de carnaval bruist, dat is te zien aan de jonge groepen die zich laten zien en horen!
Zo ook C.V. Tiet Zat, een jonge Wijchense carnavalsgroep. Een mooie grote groep vrienden, die zelfs steeds groter wordt en die geen feestje in het Urnerijk overslaan. Hun motto “Carnaval vier je op maandag in het Urnerijk!” Dit jaar zal de tent bij Sterrebosch weer roze kleuren en maken ze er met alle Urnerijkse carnavalsvrienden weer een groot feest.

Dit jaar organiseren ze de “Wijchense Bierfiets Kampioenschappen”. Wil jij deze felbegeerde titel? Blijf jij met carnaval natuurlijk het liefst in Wijchen? Hou jij van een feestje? Dan dagen de carnavallisten van C.V. Tiet Zat jou uit om op de fiets te stappen en zo snel mogelijk het biertje leeg te drinken!

De entree is zoals de zondag tijdens de optocht helemaal gratis en iedereen is welkom!
Tot ziens op Carnavalsmaandag in de tent bij Sterrebosch, want carnaval, dat vier je in Wijchen samen met C.V. Tiet Zat!

Maandagmiddag Grote Kinderoptoecht met c.v. De Blauwkoppen.

Kinderen in het Urnerijk gaan samen met C.V. De Blauwkoppen hand op de schouder in de polonaise! De optocht start om 14.00uur op het Sterreboschplein! Na de optocht is de prijsuitreiking op het grote podium in de grote zaal waar ook het feest los barst met een optreden van Dansgarde De Blauwköpkes en aansluitend de prijsuitreiking! Ook worden alle kinderen getrakteerd op gratis Ranja en voor de deelnemers van de optocht ligt er ook een gratis snoepzakje klaar!!

Let OP! De inschrijving van de optocht is op zaterdagmiddag tijdens de kindermiddag van c.v. De Blauwkoppen.
De kindermiddag is voor iedereen toegankelijk en helemaal gratis. 14.00uur tot 17.00uur.
informatie: info@blauwkoppen.nl

Maandagavond

Blauwkoppentempel met de C.V. De Bijtankers avond!!! 21.00uur
Nadat de Bijtankers de optochten in de regio weer hebben opgevrolijkt met hun schitterende wagen gaan ze er in de Blauwkoppentempel een groot feest van maken. De prins met zijn gevolg sluit ook aan in het feestgedruis wat op gang wordt gebracht door DJ DUO Servé & Sven. Het wordt echt binnen 10 sec. 100% FEEST met het Feestteam! Shirt uit en zwaaien  en de nieuwe carnavalskraker “Kantelen” en lekker fout met Q-Music, Het Foute uur!

Dinsdag, met z’n allen heul veul “Schik Op De Mert”

We sluiten dinsdag, ondertussen traditiegetrouw af op de Mert! De organisatie maakt er met de 3 geweldige Dj en speciale optredens weer 1 groot feest van! Na 5 dagen feest bij Sterrebosch en in Ut Arendsnest gaat de gezamenlijke Wijchense Horeca ervoor zorgen dat het bier weer rijkelijk vloeit.

Om het evenement voor iedereen toegankelijk te maken wordt er geen entree gevraagd, maar om de kosten te dekken hopen de organisatoren dat iedereen weer een kaartje koopt voor het ontbijt. ‘Want goed carnavallen doe je met een goede bodem’, aldus de organisatie. Speciaal aan deze editie is het defilé, dat weer terug van weggeweest is. Alle bezoekers zullen onder muzikale klanken van de Neutekrakers en Cést Tout het marktplein betreden, waaronder liefdesprins Fred d’n Urste met zijn gevolg. Hij zal om 11.11 uur Schik op de Mert 2024 officieel openen. 

Dinsdagavond in Ut Arendsnest, Ut Tranenbal GRATIS entree

Aansluitend van Schik op de Mert wordt iedereen uit het Urnerijk uitgenodigd om samen met c.v. De Blauwkoppen de carnaval af te sluiten op Het Sterreboschplein. Om 18:41uur wordt daar Wijchens Mieneke verbrand en zullen we met een lach en een traan het glas heffen op een geweldige carnaval! Het wordt dus weer een liefdevol programma met de c.v. De Blauwkoppen bij Sterrebosch in de Blauwkoppentempel en Ut Arendsnest / De KWAK-tent.

Jij wist het al: Carnaval vier je bij Sterrebosch!

Praktische informatie:

LET OP: * 2 locaties 2x feest!
Blauwkoppentempel / Sterrebosch: Leeftijd 18+ (toegang mèt geldig i.d. vanaf 16 jaar)
Kaarten voor het avondprogramma 10,-  maar een Passe Partout voor 4 dagen feest voor 35,-
Kinderprogramma’s en Grote optochtfeest met prijsuitreiking (zondagmiddag) Gratis Entree

Arendsnest / Café De Arend: Leeftijd 22+
Zondag en maandag voor het hele gezin en hele dag GRATIS ENTREE

 

Terug naar agenda
Bestel tickets