Herfstkaart
Voorgerechten
Tempura brie de meaux 12/17*
Tempura | pistache pesto | zoetzure groente | bladerdeeg krokant | paddenstoelen
Beef tataki 13/18*
Rundvlees | Shiitake | hoisinsaus | bosui | gefrituurde knoflook | sesamzaad
Zalm carpaccio 13/18*
Zalm | soja mayonaise | furikake | frisse sla | bosui | edamame bonen
*Voorgerechten kunnen ook tijdens de lunch als salade en tijdens diner als maaltijdsalade besteld worden.
Hoofdgerechten
Gekonfijte eendenbout 26
Eendenbout | bospaddenstoelen risotto | gepofte tomaat | jus
Spies van Black Tiger garnalen 23
Black Tiger garnaal | knoflookolie | citroen | pittige tomatensalsa
Smokey bbq bloemkool 21 (V)
Bloemkool | pastinaakpuree | doperwten | peterselie olie | gefrituurde salie
Lekker voor erbij!
Rauwkostsalade 3,5
Verse friet met mayonaise 4,-
Eigen teelt aardappels, vers van de boerderij èn dat proef je!
Groente van het seizoen 3,5