Café Privé

Een eigen Café voor jouw eigen feest: Café Privé! Een compleet feest in je eigen café met vrienden en familie.

Home » Locations » Café Privé

jouw feest, jouw café!

Café Privé in Wijchen: Jouw eigen café voor die speciale gelegenheden! Stel je voor: een compleet feest in een café dat helemaal van jou is voor die avond, omringd door vrienden en familie. Met Café Privé krijg je precies dat: het hele café afgehuurd, exclusief voor jouw feestje.

Of je nu je 40ste, 50ste of 60ste verjaardag viert, een mijlpaal in je huwelijk markeert of gewoon zin hebt in een intiem café-feestje, Café Privé is dé plek! Het is speciaal ontworpen voor die momenten waarop je een eigen zaal wilt huren en de authentieke café-sfeer wilt behouden.

Ons Café Privé-concept is perfect voor iedereen die op zoek is naar een eigen café om te huren voor een verjaardagsfeest of een speciale gelegenheid. Het combineert de gezelligheid van een traditioneel feestcafé met de exclusiviteit van het afhuren van je eigen ruimte. Tijd om echt te genieten van je feest, geen rommel thuis, genoeg ruimte, een gezellig samenzijn, alles bij de hand en een volledig café ter beschikking voor jouw feest om nooit te vergeten. Hier worden herinneringen gemaakt!

Dus, als je op zoek bent naar het perfecte café om af te huren voor jouw volgende grote evenement, zoek dan niet verder.
Bij Café de Arend maken we van jouw feest een onvergetelijke ervaring.Maak een afspraak en plan je feestje, wij doen de rest!