The Basement

Zoals de naam het al zegt, kun je in onze kelder een knaller van een feest vieren. The Basement biedt met zijn laagdrempelige inrichting een geschikte ruimte voor verjaardags-, vrienden-, vrijgezellen- en personeelsfeesten.

Home » Locaties » The Basement

Van feestje naar FEEST!

Zoek jij een zaaltje of ruimte om jouw feestje te vieren? Dan is The Basement perfect. Misschien heb je geen zin in rotzooi thuis, geen ruimte of wil je niet de hele dag rennen. Dat doen wij voor je! Ons barpersoneel zorgt dat iedereen van een drankje is voorzien. Daardoor kun jij volop genieten van je gasten.

De feestruimte is van alle gemakken voorzien, een eigen bar met onze gastvrije bediening en zelfs ook een complete muziek installatie met meer dan 40.000 nummers waarvan je gratis gebruik van kan maken! Gezellige zitjes, onze bierbank en statafels maken het een gezellige ruimte voor feesten tot ongeveer 80 personen. Natuurlijk is er ook genoeg ruimte om te dansen! Met een compleet arrangement voor een lager budget zonder twijfel binnen 10 seconden van feestje naar FEEST!

The Basement in Wijchen: jouw unieke en budgetvriendelijke feestlocatie! Als je op zoek bent naar een instapklare, laagdrempelige plek voor jouw feest of bijeenkomst, dan is The Basement precies wat je zoekt. Deze sfeervolle kelderruimte biedt een intieme en privé setting voor elke gelegenheid.

Of je nu je verjaardag viert met vrienden, een vrijgezellenfeest organiseert of gaat voor een knalparty met collega’s: The Basement biedt de perfecte ambiance. Geen zorgen over rommel thuis, ruimtegebrek of de hele avond in de weer zijn. Laat dat maar aan ons over! Ons toegewijde barpersoneel zorgt ervoor dat iedereen voorzien is van een drankje, zodat jij volop kunt genieten van je gasten en de sfeer.

Neem contact op