Café Privé

Vier je feestje in je eigen café! Café de Arend is af te huren voor privé feesten, waardoor je jouw verjaardag, jubileum, personeelsfeest of ander feest niet viert in zomaar een zaal, maar in je eigen privé café met alles erop en eraan: Café Privé bij Sterrebosch.

Home » Locaties » Café Privé

Je eigen café afhuren voor jouw feest in Wijchen

Café afhuren in Wijchen​

Met Café Privé in Wijchen huur je niet een gewone feestzaal, maar ontvang je jouw vrienden, familie en collega’s in een compleet café, met een bar, aankleding, muziekinstallatie, lichten, zitjes enzovoort. Tel daar feestelijke drankjes, de lekkerste hapjes en de gastvrije service van onze medewerkers bij op en je krijgt een feest om nooit te vergeten.

De gezelligheid en het gemak van je eigen café​

Café Privé in Wijchen staat voor gezelligheid voor jou en je gasten. Deze bruine kroeg is namelijk al ontzettend gezellig vanaf het moment dat je binnenkomt. Natuurlijk kun je zelf nog wat versieren en je persoonlijke touch toevoegen, maar het is niet per se nodig. Met Café Privé huur je een feestlocatie in authentieke café-sfeer, exclusief voor jouw feestje.

Ons café privé afhuren zorgt ook voor het grootste gemak voor jou. Onze medewerkers verzorgen je gasten, zodat jij alleen maar hoeft te genieten. Bovendien hoef je niet alle boodschappen in huis te halen en je huis achteraf weer op te ruimen en schoon te maken. Best fijn toch?

Een bijzondere feestlocatie

Of je nu je verjaardag viert, een mijlpaal in jullie huwelijk markeert of gewoon zin hebt in een gezellig café-feestje: Café Privé is dé plek in de regio van Wijchen en Nijmegen. Het café is een feestzaal in de vorm van een kroeg, waardoor gezelligheid is gegarandeerd. Het combineert de gezelligheid van een traditioneel feestcafé met de exclusiviteit van het afhuren van je eigen ruimte. Tijd om echt te genieten van je feest, genoeg ruimte, een gezellig samenzijn, alles bij de hand en een volledig café ter beschikking voor jouw feest om nooit te vergeten.

We maken van jouw feest samen een onvergetelijke ervaring. Maak een afspraak en plan je feestje, wij doen de rest!

Maak een afspraak

Bekijk Café Privé van binnen