Pleinfeest Wijchen

Sluit de zomervakantie af op ons verjaardagsfeest op het Sterreboschplein

Home » Pleinfeest Wijchen

16 Aug

Aanvang uur

Pleinfeest Wijchen

Sluit de zomervakantie af op ons verjaardagsfeest op het Sterreboschplein

Tijdens het jaarlijkse Pleinfeest bij Sterrebosch in Wijchen is het 3 dagen lang één groot feest! Op het Sterreboschplein is er op vrijdag 16 augustus, zaterdag 17 augustus en zondag 18 augustus een geweldig programma vol DJ’s, bands en artiesten. In 2024 bestaat Sterrebosch alweer 116 jaar en dat is natuurlijk een reden voor een groot feest!

Programma Pleinfeest Wijchen

Het Pleinfeest van Wijchen vindt plaats in het weekend van 16-17-18 augustus 2024. De tent op het Sterreboschplein bruist van de energie, met de leukste muziek, drankjes en natuurlijk de gezelligste mensen. Kom samen met vrienden en bekenden naar het Pleinfeest en geniet van het mooiste zomerse evenement van Wijchen. Het programma van Pleinfeest 2024 in Wijchen is nu bekend!

Pleinfeest Wijchen vrijdag 2024 bij Sterrebosch

Vrijdag 16 augustus 2024

Het Sterreboschplein wordt omgetoverd tot zomers paradijs. Met heel veel zand, Corona’s, Coronita’s.
De Koen & Maxx DJ Show, zorgen voor maxxxxxi-maal zomers gevoel. Een speciaal zomers optreden geeft het hele plein weer het ultieme tropisch gevoel geeft. 18+

Bestel tickets

Pleinfeest Wijchen zaterdag 2024 bij Sterrebosch

Zaterdag 17 augustus 2024 (18+)

Q5 New Style geeft een vette show! Deze energieke band knalt van het podium met z’n spetterende show en hun geweldige licht- en geluidssensatie die het Sterreboschplein weer volop in beweging brengt samen met DJ Koen. Alleen de allervetste dance, rock, R&B en hiphop hits knallen live door de speakers zodra deze strakke en energieke 6-koppige band het podium betreedt. Met ijzersterk bedachte mashups & medleys worden de tracks moeiteloos aan elkaar geregen en vliegen de beste hits je zonder onderbrekingen om de oren.

Van headbangers van Nirvana tot meezingers van Avicii, van bouncers van Jay-Z en The Prodigy tot de 90’s Classics van 2Unlimited en Peter Andre. Voeg hier héél veel interactie, een flinke dosis CO2, confetti shots en een dikke lasershow aan toe en het wordt een onvergetelijke avond! Kom vast in de stemming!

Bestel tickets

Pleinfeest Wijchen zondag 2024 bij Sterrebosch

Zondag 18 augustus 2024

MATINEE vanaf 14.00 uur tot 23.00 uur (Gratis entree & alle leeftijden)
Een heerlijk zondagmiddag Matinee met allround coverband SLAMM, deze coverband staat bekend om het spelen van een breed scala aan muziekstijlen, hun energieke en interactieve shows.

Slamm speelt de hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90, maar ook recentere populaire nummers die je niet meer uit je hoofd krijgt komen voorbij! Een middag waar de vlam in de pan slaat. Publiek gek, band gek, gegarandeerd een heerlijke middag op het Sterreboschplein!

SUPER SUNDAY – ZONDAG AVOND

Een knallende afsluiting van de vakantieperiode die het verlangen naar de Wijchense kermis op het Sterreboschplein weer groter maakt! Deze avond gaan we knallend afsluiten met DJ Servé!

Terug naar agenda
Bestel tickets