Liederentafel 2.0

Houd je van een avondje meezingen en nostalgie?

Home » Liederentafel 2.0

07 Dec

Aanvang 20:00uur

Liederentafel 2.0

Houd je van een avondje meezingen en nostalgie?

Na lang zoeken naar nieuwe muzikale omlijsting zal de liederenentafel onder leiding van de nieuwe huisband “Rats , Kuch en Bonen” weer maandelijks georganiseerd worden op de eerste donderdag van de maand, de avond zal als vanouds weer lekker meezingen worden met de bekende liederen van toen.

Even voorstellen: Rats, Kuch en Bonen is al jaren bekent van het verzorgen van meezing-avonden op allerlei locaties en hebben een breed repertoire aan bekende meezingers. Rats, Kuch en Bonen bestaat uit vier ervaren muzikanten Pieter, Annemiek, Jaap en Joop, ze kennen elkaar uit hun onderwijstijd. Al even sfeer proeven van de band? Een demo van RKB is te vinden op Youtube!

De avond hangt natuurlijk af van enthousiaste vrijwilligers en om de vaste samenstelling van band soms te kunnen ontlasten zijn we nog opzoek naar ervaren muzikanten die kunnen invallen bij afwezigheid van bijv. de gitarist of accordeonist. Bedoeling is een lijst van reserve-muzikanten aan te leggen, name ervaren gitaristen, toetsenisten en accordeonisten zijn welkom! Lijkt het je leuk om een keer in te vallen? Meld je dat dan aan bij Joop@dheuvel.net of geert@sterrebosch.nl. Je ontvangt dan een speellijst met vermelding toonsoort, zodat je weet wat je te wachten staat! Joop zal de organisatie op zich nemen en proberen om voor elke liederen-tafel een instrumentale bezetting te regelen.

Ben je muzikant en zie je mogelijkheden kom dan in ieder geval even langs om de sfeer te proeven!

De eerste liederen zullen worden ingezet om 20:00 en vanaf 19:00 ben je van harte welkom om alvast een goed plaatsje uit te zoeken in het restaurant van Sterrebosch!

Terug naar agenda