Winterbier Kroegentocht 2023

tocht der tochten

Home » Winterbier Kroegentocht 2023

10 Dec

Aanvang 14:00uur

Winterbier Kroegentocht 2023

tocht der tochten

De dagen worden korter en centrum is al helemaal in decembersfeer met allemaal gezellige lichtjes, de brouwers zijn weer druk bezig met het afvullen van de vaten en flessen met het overheerlijke winterbieren. Het is weer bijna kerst, het is weer bijna tijd voor weer een succesvolle Wijchense Biertocht langs de 10 deelnemende horecabedrijven. Een gezellige tocht langs Café Anneke, Café Zus, Zaal4, BrownieS & downieS, Thuis Bij Fien, Lieve Sophie, Meneer Smit, Café de Arend en Zaal Sterrebosch. En een heerlijk broodje bij Bufkes!

We schenken gepaste maatjes, wilt u uitgebreid genieten en smaakt een proefglaasje naar meer? Dan kan die gewoon besteld worden. Zowel in een proefglaasje of een normaal glas. Let op het winterbier valt wel harder dan een lekker pilsje.

Praktische informatie
Bestel je een kaartje vooraf dan zijn de kosten €27,50, op de dag zelf kosten de kaartjes €32,50. De prijzen zijn incl. bockbieren, een broodje Bufkes en een leuk aandenken. Er kan om 14:00 uur gestart worden bij alle deelnemende bedrijven en de route mag ook zelf bepaald worden. Wilt u mee wandelen, maar liever iets anders dan een biertje? Dat kan ook, iedereen is meer dan welkom voor een suoergezellige ”tocht der tochten”

Vergeet ook niet de bekende sjaal om te doen en de aandenkens van de vorige edities.

14:00 – 19:00

 

 

Terug naar agenda
Bestel tickets