024 64 124 72 | info@sterrebosch.nl

Classics

Carpaccio van runderhaas (Paul Mas Merlot)
Carpaccio van runderhaas, flinterdun gesneden ossenhaas, parmezaan en pestomayonaise

De Visserij (Grenache rosé)
De Visserij, tartaartje van gerookte zalm, rivierkreeftstaartjes, avocado en limoenmayonaise

Salade met gewokte ossenhaas (Nero d’Avola)
Salade met gewokte ossenhaas, met paprika en bosui, afgeblust met teriyakisaus

Trends

Salade geitenkaas (Pinot Grigio Blush)
Door kataifi omwikkelde gefrituurde geitenkaas, geserveerd met vijgencompote

Voorjaarssalade (Merlot Grenache)
Met waterkers, komkommer, groene asperges en lamsham (ook vegetarisch te bestellen)

Salade Iberico Rib-fingers +2,-
Lauwwarme salade met rib-fingers van het Iberico varken. gefrituurde uitjes en zoetzure saus