024 64 124 72 | info@sterrebosch.nl

Villa

Aan de oevers van de grachten van Kasteel Wijchen ligt de sfeervolle Villa met uitzicht op het schitterende park. Met gepaste trots mogen wij zeggen dat de Villa mede door zijn centrale en rustieke ligging in het hartje centrum van Wijchen èn zijn uitstraling een verlengstuk op niveau is van Grand Café – Restaurant – Zaal Sterrebosch.

Villa Exclusief
Villa Sterrebosch is exclusief te reserveren voor bijzondere momenten.  Door zijn unieke ligging en sfeer leent de Villa zich uitstekend voor huwelijks- feesten, zakelijke borrels,  meetings, recepties of andere gelegenheden.

Villa Trouwen
Trouwen bij Sterrebosch begon voor vele bruidsparen met de huwelijksvoltrekking in Kasteel Wijchen of juist bij Villa Sterrebosch met uitzicht op Kasteel Wijchen. Van bruidstaart tot culinair diner, van feestavond tot bruidssuite, de Villa biedt alles  wat u als bruidspaar kan wensen.

Villa Feestelijk
Door zijn unieke uitstraling is Villa Sterrebosch net zoals Zaal Sterrebosch uitermate geschikt voor een feestavond op maat. Of u nu kiest voor een feest wat begint in de middag met heerlijke culinaire verwennerij of een avondfeest met live muziek of DJ. Villa Sterrebosch staat garant voor informeel genieten zowel aan de bar als bij mooi weer op zijn exclusieve terras met uitzicht op Kasteel Wijchen met zijn park.

Villa Culinaire verwennerij
Onze chefkok met zijn team toont durf en kwaliteit in zijn menukeuze. Daarnaast vormen dieetwensen of vegetarische menu’s voor de keukenbrigade geen belemmering maar juist een uitdaging. Of het nu gaat om een 4-gangen diner, 7-gangen walking dinner of een luxe koud en warm buffet. Culinair genieten dus en zo vermakelijk of zakelijk als u zelf bepaalt!

Zakelijk
Exclusief vergaderen in Wijchen! Villa Sterrebosch staat geheel tot uw beschikking in absolute  rust en privacy en met alle comfort die uw seminar, meeting, training, opleiding en zakelijke bijeenkomst nodig heeft. U bent exclusief te gast in Villa Sterrebosch dus géén andere bedrijven of ongewenste gasten die de rust verstoren zoals in vele grote conferentieoorden. Op de eerste etage bevindt een prachtige vergaderaccomodatie met de passende naam “Kasteelzicht”.  


 

STERREBOSCH AGENDA

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Sterrebosch meld je aan voor onze nieuwsbrief Klik hier