024 64 124 72 | info@sterrebosch.nl

Grand café Sterrebosch

In hartje centrum van Wijchen, tussen de Wijchense Markt en Kasteel Wijchen ligt Grand Café Restaurant Sterrebosch.Onze gastvrije bediening en keukenteam weten onze gasten iedere keer weer in  de watten te leggen. Van dinsdag t/m zondag beginnen we iedere dag met onze huisgemaakte appeltaart lekker vers uit de oven. Genieten op ons (verwarmde) bruisende terras, de huiskamer of de vide. Welke ook te reserveren zijn voor kleinere gezelschappen waarvoor we ook aantrekkelijke arrangementen op maat aanbieden.

Lunch & Diner
Geniet van een heerlijke (zaken)lunch of diner in ons Grand Café Restaurant. Onze koks bereiden dagelijks graag heerlijke gerechten voor u met uitsluitend verse producten van veelal lokale leveranciers. Wij houden hierbij graag rekening met uw individuele dieetwensen en/of eventuele allergieën.

Borrel
Met uw familie, vrienden, collega’s of klanten lekker borrelen in een informele ambiance? Onze gastvrije bediening serveert naast een uitgebreid assortiment aan mooie wijnen en (speciaal-) bieren ook heerlijke hapjes van de borrelkaart. Ook kunt u kiezen voor een arrangement op maat speciaal naar uw wensen.

High Tea
Voor de echte genieters van zoetigheden, wijnen en bieren serveren wij ook onze high’s. Een uitgebreide high tea met alle zoetig- en hartigheden die daarbij horen met een keuze uit 12 bijzonder losse theesoorten.

High Wine
Gezellig aan de wijn met vriendinnen kan natuurlijk met de high wine. 3 glazen wijn naar keuze met daarbij in drie gedeeltes heerlijke hapjes van de etagères.

High Beer
Voor de heren hebben we juist een stoere high beer. Hierbij serveren wij 3 glazen bier uit ons uitgebreide assortiment van 5 tapbieren en meer dan 20 bieren van de fles met daarbij koude en warme hapjes op etagères!

STERREBOSCH AGENDA

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Sterrebosch meld je aan voor onze nieuwsbrief Klik hier