024 64 124 72 | info@sterrebosch.nl

Feesten

Sterrebosch dankt zijn goede naam aan het compleet verzorgen van partijen, waarbij kwaliteit, gezelligheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. De wensen van de gast staan centraal en wij denken dan ook graag mee tot in ieder detail.

Zalen feestelijk Als u wat te vieren heeft, dan bent u bij Sterrebosch aan het juiste adres! We staan bekend om onze kwaliteit, gemoedelijkheid en gastheerschap. Met de uitgebreide mogelijkheden en de kwaliteit waar Sterrebosch om bekend staat staan wij garant voor een geslaagd feest! De unieke uitstraling en inrichting van onze zalen zijn uitermate geschikt voor iedere feestavond op maat. Wij adviseren ook in de muzikale invulling van de avond. Of het nu gaat om een DJ, verlichte dansvloer, Showorkest, Cabaret diner of themafeest. Door onze uitgebreide ervaring ontzorgen wij u compleet. Al uw wensen en zorgen nemen wij van u over zodat u de avond ook kunt genieten zoals uw gasten. U kunt na afloop terug kijken op een bijzonder feest met de mooiste herinneringen!

The Basement Laagdrempelig van feestje naar FEEST! The Basement biedt met zijn gezellige inrichting een geschikte ruimte voor verjaardags-, vrienden-, vrijgezellen- en personeelsfeesten. De ruimte is van alle gemakken voorzien: Een eigen bar met onze gastvrije bediening en zelfs ook een complete muziekinstallatie met meer dan 40.000 nummers waarvan u gratis gebruik kan maken!

Zaal de Ster & de Arend Zaal de Ster & zaal de Arend zijn ook diverse ruimtes die wij tot beschikking stellen. De luxe zalen bieden u vele mogelijkheden.

STERREBOSCH AGENDA

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Sterrebosch meld je aan voor onze nieuwsbrief Klik hier