024 64 124 72 | info@sterrebosch.nl

Bruiloft en trouwen

Aangekomen met de daggasten op de trouwlocatie genieten van het unieke moment, de huwelijksvoltrekking. Aansluitend een toost op het bruidspaar en genieten van een schitterende taart waarna we genieten van het samenzijn bij Sterrebosch om aan te schuiven voor een heerlijk diner uit een keuken vol uitsluitend verse producten van veelal lokale leveranciers.

Bruiloft
Dan is het toch echt tijd voor een geweldige feestavond in de unieke ruimtes van Zaal Sterrebosch waar gastvrijheid, gastheerschap en gemoedelijkheid wordt uitgestraald om u en uw gasten te laten genieten van een uitbundig feest. Wanneer het laatste nummer wordt gespeeld gaat de champagne naar de bruidssuite waar jullie nog heerlijk kunnen nagenieten van deze bijzondere dag om nooit meer te vergeten!

Bekijk ook Sterreboch in het nieuws

 

Trouwen
Wat is er nu mooie dan trouwen op dè trouwlocatie van de regio “Kasteel Wijchen” of zelfs bij “Villa Sterrebosch” waar vele bruidsparen de mooiste dag van hun leven ooit begonnen in de tuin aan de grachten van “Kasteel Wijchen”. Belangrijk: Trouwen in Wijchen – niet meer met de gasten rijden naar een locatie – fotos maken in de kasteeltuin – bruidstaart en diner in Villa of entresol – feest bij Sterrebosch – bruidssuite

STERREBOSCH AGENDA

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Sterrebosch meld je aan voor onze nieuwsbrief Klik hier