Terugblik naar wat wel kon! Positief 2021 beginnen! 

2020… Het was een jaar vol uiterste! Het begon zo mooi met in januari een grote catering op locatie en feesten om het jaar goed te beginnen. Februari 4 dagen uitverkocht met de carnaval! Dat was lang geleden, wat zou 2020 ons toch gaan brengen, geweldig was het! Maart, noodlot sloeg toe, we moesten dicht! Eerst dachten we en hoopten we 3 weken maar het werden er meer, veel meer! Geen gasten, geen praatje, geen omzet, helemaal niets! De wereld voor mij en het team stond op z’n kop. Hoe gaan we dit varkentje wassen??? Vol goede moed alles extra schoon en opgefrist en in de nieuwe 1,5mtr. opstelling. Maar helaas toch langer dicht. Vrij direct na de lockdown zijn we gaan bezorgen met 4 andere restaurants! Het was een groot succes! Heel veel dank daarvoor! We mochten weer open, beperkt, 70% van onze activiteiten kon nog niet maar we waren al meer dan blij, vol energie pakten we alles aan! Burgers & Ribs van de smoker, Driving Dinner, DinnerShows met Summerland ,bruisend terras, silent disco, muziek bingo, her en der kleine gezelschappen, altijd rekening houdend met de dan geldende maatregelen. Wat hebben we veel voor elkaar gekregen met het Sterre Team!

Wat mij heel erg trots maakt!
Er werd ons veel gegund en we werden uit verwachte maar ook onverwachte hoek gesteund! Het najaar begon, steeds verder werden de duimschroeven van de regelgeving aangedraaid, steeds moesten wij en jullie meebewegen wat wel kon, want daar genoten we al van. Totdat we in oktober weer helemaal dicht moesten. Weer vol goede moed vooruit denken, al werd het geduld van mij en mijn medewerkers enorm op de proef gesteld. De voorbereidingen van december waren anders, bizar, maar ook mooi! Ondanks dat we gesloten waren hebben we een plan voor kerst bedacht. Veel bedrijfsborrels “op afstand” verzorgd
met een hapje en een drankje was één van de resultaten. Vaak in combinatie met de positieve energie van Dj Ronnie!

Van de vele bestellingen van kerst hebben wij ook genoten. Met het hele team, dagen lang werken, koken, verpakken, bezorgen en savonds genieten van onze dierbaren om ons heen… Januari staat in het teken van Sterrebosch Traiteur, de bingo en thuisbezorgd! Alles wat meer kan zullen we zeker aanpakken! De laatste uren van 2020 gaan aan ons voorbij! Wat een jaar! Wat hebben we weer enorm veel geleerd door mee te bewegen met alles wat wel kon! Wat zijn we dankbaar voor alles wat ons is gegund in 2020! Vol goede moed trekken we vanavond de fles open en proosten we op het nieuwe jaar! Het wordt
sowieso een mooier jaar dan 2020! Blijf gezond en blijf op de been! Ben er voor elkaar en hopelijk gaan we niet alleen in het restaurant of terras genieten maar lopen we aankomend jaar ook weer de polonaise op een geweldig mooi feest!
Heel erg bedankt voor wat wel kon!

Wij wensen iedereen een mooi uiteinde en een nog beter begin, 2021 wordt geweldig!
Familie Sanders & medewerkers van Sterrebosch & De Arend

Event manager

Ben jij de gastheer of vrouw in hart en nieren die voor niks uit de weggaat om jouw gasten helemaal in de watten te lekken en neem je graag het voortouw bij je collega`s?

 

Wat zoeken wij?
Als Event manager ben jij samen met een team verantwoordelijk voor de partij en ben jij het aanspreekpunt voor het bruidspaar of contactpersoon van de dag. Samen met je team geef jij de gasten een volledig onbezorgd en tot in de puntjes verzorgd feest of bijeenkomst met oog op detail, daar waar Sterrebosch bekend om staat. De zalen worden volgens de afspraken met de gasten door jullie klaar gezet zodat de partij perfect van start kan gaan. Gedurende de partij ben jij diegene die het overzicht heeft, bijstuurt waar nodig en steek je zelf uiteraard ook je handen uit de mouwen. Aan het eind van de partij verzorg je de administratieve verwerking en draag je er zorg voor dat alles weer geheel schoon is voor de dag van morgen.

Wat bieden wij!

 • Het leukste team in de omgeving met gezellige na borrels
 • Goed salaris passend bij je ervaringen
 • Unieke ontwikkelingsmogelijkheden
 • Vele inspiratie training van leveranciers
 • Afwisselende werkzaamheden
 • Geen vast werkrooster
 • Wie ben jij?
 • In het bezit van minimaal een diploma zelfstandig werkend kok niveau 3

Wie ben jij?

 • Ondernemend
 • Creatief
 • Vaktechnisch
 • Zelfverzekerd
 • Nooit uitgeleerd
 • Nieuwsgierig

Solliciteren kan direct via het online sollicitatieformulier

STERREBOSCH AGENDA

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Sterrebosch meld je aan voor onze nieuwsbrief Klik hier