024 64 124 72 | info@sterrebosch.nl

Speciale gelegenheid

Sterrebosch is dè locatie in hartje wijchen voor een speciale gelegenheid. Of het nu gaat om een informele borrel of een uitbundige feestavond van een heerlijke bitterbal tot een 12-gangen walking dinner.

Jublieum

Jarenlange inzet voor het bedrijf of vereniging dat mag niet ongemerkt voorbij gaan. Daar moet op getoost worden precies zoals hij of zij zou willen of zelfs verdient. Van informele borrel tot een diner met de collega’s en familie. Wij maken van dit moment een bijzonder moment waar de jubilaris met veel genoegen aan terug denkt.

Zalen feestelijk

Als u wat te vieren heeft, dan bent u bij sterrebosch aan het juiste adres! We staan bekend om onze kwaliteit, gemoedelijkheid, gastheerschap.  Met de uitgebreide mogelijkheden en de kwaliteit waarmee sterrebosch bekend staat staan wij garant voor een geslaagd feest! De unieke uitstralingen en inrichtingen van onze zalen zijn uitermate geschikt voor iedere feestavond op maat. Wij adviseren ook in de muziekale invulling van de avond. Of het nu gaat om een dj, verlichte dansvloer, showorkest, cabaret diner of themafeest. Door onze uitgebreide ervaring ontzorgen wij u compleet. Al uw wensen en zorgen nemen wij van u over zodat u de avond ook kan genieten zoals uw gasten en ook kunt terug kijken op een bijzonder feest met de mooiste herinneringen!

STERREBOSCH AGENDA

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Sterrebosch meld je aan voor onze nieuwsbrief Klik hier