DINERen, Lunchen of Borrelen

Met uw familie, vrienden, collega’s of klanten samenkomen in een ontspannen ambiance? Het Grandcafe-restaurant met haar stijlvol chique karakter biedt voor elk wat wils. Onze koks bereiden dagelijks een ambachtelijk diner of lunch met uitsluitend verse producten.

Proeverij

TIP VAN DE CHEF 

Sterrebosch surprisemenu (per tafel te bestellen)
3-gangen diner proeverij 34,50
uitgebreid genieten van verschillende kleine voor-, hoofd-, en nagerechtjes
4-gangen surprisemenu 39,50
5-gangen surprisemenu 44,50

Voorgerechten 

Ook te bestellen als maaltijdsalade

Classics

Carpaccio van Runderhaas 11 (Nid de Mas, sauvignon blanc)
Flinterdun gesneden runderhaas, geschaafde Parmezaanse kaas en pestomayonaise (supplement eendenlever krullen +4,50)

De Visserij 12 (Nid de Mas, Grenache Rosé)
Gerookte zalm, taartje van garnalen met appel, gerookte forel, gelei van rode biet
en een tomaten salsa

Salade gefrituurde camembert 10 (Pinot Grigio Blush)
Salade gefrituurde camembert op een julienne van witlof
en een marmelade van peer

Trends

Proeverij van vlees 12 (Paul Mas, Merlot)
Lauw warme rundersucade, smokey braadstuk, kroketje van wildzwijn
en gekonfijte rode ui

Porchetta 11 (Nid de Mas, merlot grenache)
Italiaans gemarineerd buikspek, koud geserveerd en begeleid met lauwwarme paddenstoelen en een mayonaise van zwarte knoflook

Mosselen a la meunière 9,5(Paul Mas, Chardonnay)
Gestoofde mosselen in kruidenboter met fijne groente

Soepen 

(ook als Kleintje soep te bestellen )

Classics

Oma’s soep 6
Met rundvlees, soepballetjes, vermicelli en selderij

Tomatensoep 6
Lichtgebonden met soepballetjes en ringetjes van bieslook
en geserveerd met een tuille van Serranoham

Trends

Kreeftensoep 7,5
Rijk gevuld met zeevruchten van het seizoen

Romige Bospaddenstoelen soep 6,5
Rijk gevuld met bospaddenstoelen en bosui

Hoofdgerechten

Vlees-, vis- en vegetarische gerechten

Classics


Smoker proeverij 23 (Nero d’Avola)
Huis gemarineerde spareribs, rookworst van de Sterrebosch smoker en en stoverij van wildzwijn

Tournedos “Sterrebosch” 25,5 (Paul Mas, Merlot)
Geserveerd met puree van Leurse aardappel, groente van het seizoen en in eigen jus gebakken champignons en rode wijn saus
(supplement eendenlever krullen +4,50)

Smokey zalm19,5 (Paul Mas, Chardonnay)
Langzaam gegaarde zalm geserveerd met een kruidenkorst en kruiden olie

Zeetong 32 (Paul Mas, Chardonnay)
In roomboter gebakken Noordzeetong met groente van het seizoen

Trends


Duo kalfs entrecote en scampi 
23 (Nid de Mas, merlot grenache)
Entrecote met grote scampi en een schuim van langoustine

Dorade 
20,5 (Pinot Grigio)
Op de huid gebakken dorade geserveerd met venkel en een spiesje
van spruiten

Gevulde rode ui 17,5 (V) (Nero d´Avola)
Rode ui gevuld met kleine champignons, tamme kastanjes en rode ui

Mandje gebakken verse friet 3

Nagerechten

Vlees-, vis- en vegetarische gerechten

Classics

Grand dessert “Sterrebosch” 9,5 (Prosecco/Muscat)
Al het lekkers uit de keuken van Sterrebosch voor een compleet nagerecht

Dame Blanche 8 (Muscat)
Chocolade kogel gevuld met vanille-ijs en overgoten met warme chocoladesaus

Coupe “Sterrebosch” 8 (Muscat)
Heerlijk romig Sterrebosch-softijs geserveerd met warme stoofpeer en slagroom

Kaasplankje 9 (Pedro Ximenez)
Assortiment van verschillende kaasjes met kletsenbrood en
betuwse appelstroop

 

 

Trends

Appelcrumble uit de oven 7 (Muscat)
Met vanille roomijs en fluweelzachte vanillesaus

Crêpe Suzette 7,5 (Muscat)
Flensjes gevuld met Zwitserse room en overgoten met mandarijn 

Mini Bossche bol 7
Geserveerd met een koffie thee cappuccino of espresso

Banaan royaal (Pedro Ximenez)
Lauwwarme banaan geserveerd met advocaat, chocoladesaus en vanille ijs

 

 

GRANDCAFE LUNCHKAART

STERREBOSCH
BORRELEN

STERREBOSCH AGENDA

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Sterrebosch meld je aan voor onze nieuwsbrief Klik hier

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen