Zaal de Arend

Zaal de Arend, is ideaal voor een gemoedelijk samenzijn, feest of afscheid. Hier wordt gevierd, gedanst, gelachen en gehuild.
De perfecte locatie met oneindig veel mogelijkheden. Als vergaderruimte of feestzaal, verschillende opstellingen zijn mogelijk.

 

Home » Locations » Zaal de Arend

voor een feestje groot en klein

Als u wat te vieren heeft, dan bent u bij Sterrebosch aan het juiste adres! We staan bekend om onze kwaliteit, gemoedelijkheid en gastheerschap. Met de uitgebreide mogelijkheden en de kwaliteit waar Sterrebosch om bekend staat, staan wij garant voor een geslaagd feest!

Zaal de Arend, is perfect voor een gemoedelijk samenzijn, feest of afscheid. Verschillende opstellingen zijn mogelijk. Al vele mensen voor u hebben hier hun trouwerij gevierd, bedrijfsfeest gehad maar ook het leven gevierd en afscheid genomen zoals een uitvaart of condoleance.

Hierdoor putten wij uit een enorme bron persoonlijke ervaring om uw feest tot in de puntjes te regelen. Om tot een geweldige feestavond of gepast afscheid te komen, adviseren wij u in de verdere invulling. Hierbij wordt u compleet ontzorgd.
Al uw wensen en zorgen nemen wij van u over zodat u geluksmomenten kan creëren en mooie herinneringen kan maken.