Villa Sterrebosch

Aan de oevers van de grachten van Kasteel Wijchen ligt de sfeervolle Villa met uitzicht op het schitterende park. Een bijzondere plek om dromen waar te maken en geluksmomenten te beleven.

Home » Locations » Villa Sterrebosch

voor speciale momenten

Exclusief Reserveren

Villa Sterrebosch is exclusief te reserveren voor bijzondere momenten.  Door zijn unieke ligging en sfeer leent de Villa zich uitstekend voor huwelijks- feesten, zakelijke borrels, meetings, recepties of andere gelegenheden.

Trouwen

Trouwen bij Sterrebosch begon voor vele bruidsparen met de huwelijksvoltrekking in Kasteel Wijchen of juist bij Villa Sterrebosch met uitzicht op Kasteel Wijchen. Van bruidstaart tot culinair diner, van feestavond tot bruidssuite, de Villa biedt alles  wat u als bruidspaar kan wensen.

Feestelijk

Door zijn unieke uitstraling is Villa Sterrebosch net zoals Zaal Sterrebosch uitermate geschikt voor een feest op maat. Of u nu kiest voor een feest wat begint in de middag met heerlijke culinaire verwennerij of een avondfeest met live muziek of DJ. Villa Sterrebosch staat garant voor informeel genieten zowel aan de bar als bij mooi weer op zijn exclusieve terras met uitzicht op Kasteel Wijchen met zijn park.

Overnachten in de Bruidssuite van Villa Sterrebosch

Villa Sterrebosch is gelegen aan de grachten van Kasteel Wijchen in hartje centrum van Wijchen. Het centrum van Wijchen staat bekend in de omgeving als compleet, veelzijdig en gezellig. Een dorps karakter met stadse allure. Gelegen in een schitterende omgeving van het Land van Maas & Waal met bijzondere wandel en fietsroutes en op een steenworp afstand tot de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Met de trein sta je binnen 10 minuten Nijmegen (station op 2 minuten lopen). Het Goffertpark, waar veel grote artiesten uit de hele wereld optreden ligt op 20 minuten fietsen.

Culinaire verwennerij

Onze chefkok met zijn team toont durf en kwaliteit in zijn menukeuze. Daarnaast vormen dieetwensen of vegetarische menu’s voor de keukenbrigade geen belemmering maar juist een uitdaging. Of het nu gaat om een 4-gangen diner, 7-gangen walking dinner of een luxe koud en warm buffet. Culinair genieten, zo vermakelijk of zakelijk als u zelf bepaalt!

Zakelijk

Exclusief vergaderen in Wijchen! Villa Sterrebosch staat geheel tot uw beschikking in absolute  rust en privacy en met alle comfort die uw seminar, meeting, training, opleiding en zakelijke bijeenkomst nodig heeft. U bent exclusief te gast in Villa Sterrebosch dus géén andere bedrijven of ongewenste gasten die de rust verstoren zoals in vele grote conferentieoorden. Op de eerste etage bevindt een prachtige vergaderaccomodatie met de passende naam “Kasteelzicht”.

Bed and Breakfast

Genieten van een overnachting in onze mooie villa, wakker worden in een heerlijk bed, opstaan en genieten van een ontbijt, dat alles met uitzicht op Kasteel Wijchen en midden in het centrum van Wijchen behoort ook tot de mogelijkheden.