Restaurant

Een warm welkom bij Restaurant Sterrebosch: Kom genieten van onze dorpse gemoedelijkheid en onze gastvrije bediening, in hartje Wijchen.

Home » Locations » Restaurant

dineren zoals u gewend bent

Restaurant Sterrebosch:  bij ons kunt u terecht voor een heerlijke lunch, diner of borrel. Met uw familie, vrienden, collega’s of klanten samenkomen in een ontspannen sfeer? Dat kan in ons restaurant met haar dorpse, stijlvolle karakter. Bij mooi weer vormt ons (verwarmde) terras een bruisende ontmoetingsplek in het centrum van Wijchen.

Gezellig uit eten of lunchen, misschien wel een high tea, high wine of high beer? Ons keukenteam weet onze gasten iedere keer weer in de watten te leggen. Ook in ons restaurant worden er fijne herinneringen gemaakt en geluksmomenten beleefd.

Menukaart
Onze menukaart is erg uitgebreid met verschillende gerechten. Heerlijke voorgerechten en smakelijke hoofdgerechten die met verse producten en vooral met liefde worden bereid.

Lunch & Diner
Geniet van een heerlijke (zaken)lunch of diner in ons Restaurant. Onze koks bereiden dagelijks graag heerlijke gerechten voor u met uitsluitend verse producten van veelal lokale leveranciers. Wij houden hierbij graag rekening met uw individuele dieetwensen en/of eventuele allergieën.

Borrel
Met uw familie, vrienden, collega’s of klanten lekker borrelen? Onze gastvrije bediening serveert naast een uitgebreid assortiment aan mooie wijnen en (speciaal-) bieren ook heerlijke hapjes en borrelplanken van de borrelkaart.

High Tea
Voor de echte genieters van zoetigheden, wijnen en bieren serveren wij ook onze high’s. Een uitgebreide high tea met alle zoetig- en hartigheden die daarbij horen met een keuze uit 12 bijzonder losse theesoorten.

High Wine
Gezellig aan de wijn met vriendinnen kan natuurlijk met de high wine. 3 glazen wijn naar keuze met daarbij in drie gedeeltes heerlijke hapjes van de etagères.

High Beer
Voor de heren hebben we juist een stoere high beer. Hierbij serveren wij 3 glazen bier uit ons uitgebreide assortiment van 5 tapbieren en meer dan 20 bieren van de fles met daarbij koude en warme hapjes op etagères!