Personeelsfeest

Welkom bij Sterrebosch, waar we de perfecte locatie bieden voor jouw volgende personeelsfeest! Wij organiseren graag een knaller van een feest!

Home » Personeelsfeest

work mode off party mode on

Onze prachtige omgeving, geweldige faciliteiten en uitstekende service maken ons de ideale keuze voor je volgende bedrijfsfeest.

Sterrebosch ligt in het centrum van Wijchen, tegenover Kasteel Wijchen. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Sterrebosch ligt centraal gelegen, Wijchen is een gemoedelijk dorp nabij Nijmegen. Ideaal voor je personeel dus!

Wij zeggen altijd: ’ de mogelijkheden zijn eindeloos’. Vier je personeelsfeest bij Sterrebosch! Onze ruime ervaring en verschillende feestzalen zorgen ervoor dat wij een scala aan opties voor jouw personeelsfeest te bieden hebben. Een feestje dat past bij de behoeften van je bedrijf.

Of je nu een klein feestje voor het team wilt organiseren in ons Café de Arend of een groot bedrijfsfeest voor al je werknemers in zaal de Ster, wij hebben de perfecte oplossing!

Bekijk hier onze feestlocaties!

Van verlichte dansvloer tot catering op locatie. Een band of een diner, alles kan. Een personeelsfeest op maat. Ons team van ervaren toppers staan klaar om je te helpen bij het plannen van uw evenement en zal ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Wil je meer informatie of direct een afspraak inplannen? Dat kan hier