1e & 2e KERSTDAG GENIETEN 6- GANGEN KERSTDINER 55,- p.p.

Amuse

***

Salade met carpaccio van zalm limoencrème en een loempia van noordzeekrab

***

Dubbel getrokken bouillon van ossenstaart met een vleugje Madeira en garnituur van knolselderij

***

Ravioli van kreeft op een antiboise van tomaat geserveerd met een schuim van biet

***

Duo van hert en wildzwijn jus van morilles, witlof en roseval aardappel

***

Grand dessert Al het lekkers uit onze keuken

1e & 2e KERSTDAG GENIETEN 4- GANGEN KERSTDINER 45,- p.p.

Amuse

***

Voorgerecht Duo Salade met carpaccio van zalm limoen crème en een loempia van noordzeecrab & Dubbel getrokken bouillon van ossenstaart met een vleugje Madeira en garnituur van knolselderij

***

Duo van hert en wildzwijn jus van morilles, witlof, en rozeval aardappels Of Raviolie van kreeft op een antibiose van tomaat geserveerd met een schuim van biet Duo van hert en wildzwijn, jus van morilles, witlof, en rozeval aardappels

***

Grand dessert Al het lekkers uit onze keuken

STERREBOSCH AGENDA

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Sterrebosch meld je aan voor onze nieuwsbrief Klik hier

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen