Bed & Breakfast Villa Sterrebosch:

 

Bekijl hier de beschikbare data

Bruidssuite Villa Sterrebosch:

Lijkt het u niet geweldig om uw gasten uit te zwaaien vanuit de bovenste etage van Villa Sterrebosch. Vanuit de suite heeft u een fantastisch uitzicht op  Kasteel Wijchen. Na alle spanning en inspanning van de grote dag is het een verademing om tot rust te komen in onze luxe bruidssuite. Hier vindt u alle comfort en gemakken van deze tijd gecombineerd met de klassieke authentieke uitstraling van deze suite.

Heerlijk uitgerust en nog nagenietend laat u de vorige dag nog eens passeren terwijl u aanschuift aan het uitgebreide champagne ontbijt. U wordt verrast met heerlijke ovenverse broodsoorten een keur aan belegsoorten en uiteraard champagne!

Bed &  Breakfast Villa Sterrebosch:

De bruidssuite van Villa Sterrebosch is voor onze gasten altijd een bijzondere ervaring. Familie Sanders staat al geruime tijd bekend als gemoedelijk & gastvrij! Genieten op een van de mooiste plekjes van Wijchen aan de grachten van Kasteel Wijchen in combinatie met een heerlijke ontbijt, lunch borrel of diner bij Grand Café – Restaurant Sterrebosch.

De bruidssuite bevind zich op de bovenste etage van Villa Sterrebosch. Vanuit de suite heeft u een fantastisch uitzicht op Kasteel Wijchen & hartje centrum. Via de achtertuin staat u met een stap in het park en via de voortuin staat u met 1 stap aan het begin van het bruisende centrum.

Wijchen, een dorp met stadse allure bij Nijmegen met een ruim aanbod aan winkels en gezellige horeca. U bent in korte tijd bij Thermen Berendonck, de concerten in het Goffertpark, de bossen van St. Walrick, heerlijkheid Leur, de vele Kastelen, Nijmeegse Zomerfeesten, de vele fiets routes in het Land van Maas en Waal, theater ’t Mozaiek en natuurlijk het naastgelegen museum Kasteel Wijchen.

Bereikbaarheid:

Komt u met de auto dan ligt Wijchen tussen de belangrijke snelwegen A73 en A50. Wij beschikken kosteloos over een privé parkeerplaats. Komt u met het openbaar vervoer? Het treinstation en de bushalte liggen op 2 minuten loopafstand en bent u binnen 11 minuten in Nijmegen en 31 minuten in s’Hertogenbosch.

STERREBOSCH AGENDA

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Sterrebosch meld je aan voor onze nieuwsbrief Klik hier