Bed & Breakfast Villa Sterrebosch:

 

Bekijl hier de beschikbare data

Bruidssuite Villa Sterrebosch:

Lijkt het u niet geweldig om uw gasten uit te zwaaien vanuit de bovenste etage van Villa Sterrebosch. Vanuit de suite heeft u een fantastisch uitzicht op  Kasteel Wijchen. Na alle spanning en inspanning van de grote dag is het een verademing om tot rust te komen in onze luxe bruidssuite. Hier vindt u alle comfort en gemakken van deze tijd gecombineerd met de klassieke authentieke uitstraling van deze suite.

Heerlijk uitgerust en nog nagenietend laat u de vorige dag nog eens passeren terwijl u aanschuift aan het uitgebreide champagne ontbijt. U wordt verrast met heerlijke ovenverse broodsoorten een keur aan belegsoorten en uiteraard champagne!

Bed &  Breakfast Villa Sterrebosch:

De bruidssuite van Villa Sterrebosch is voor onze gasten altijd een bijzondere ervaring. Familie Sanders staat al geruime tijd bekend als gemoedelijk & gastvrij! Genieten op een van de mooiste plekjes van Wijchen aan de grachten van Kasteel Wijchen in combinatie met een heerlijke ontbijt, lunch borrel of diner bij Grand Café – Restaurant Sterrebosch.

De bruidssuite bevind zich op de bovenste etage van Villa Sterrebosch. Vanuit de suite heeft u een fantastisch uitzicht op Kasteel Wijchen & hartje centrum. Via de achtertuin staat u met een stap in het park en via de voortuin staat u met 1 stap aan het begin van het bruisende centrum.

Wijchen, een dorp met stadse allure bij Nijmegen met een ruim aanbod aan winkels en gezellige horeca. U bent in korte tijd bij Thermen Berendonck, de concerten in het Goffertpark, de bossen van St. Walrick, heerlijkheid Leur, de vele Kastelen, Nijmeegse Zomerfeesten, de vele fiets routes in het Land van Maas en Waal, theater ’t Mozaiek en natuurlijk het naastgelegen museum Kasteel Wijchen.

Bereikbaarheid:

Komt u met de auto dan ligt Wijchen tussen de belangrijke snelwegen A73 en A50. Wij beschikken kosteloos over een privé parkeerplaats. Komt u met het openbaar vervoer? Het treinstation en de bushalte liggen op 2 minuten loopafstand en bent u binnen 11 minuten in Nijmegen en 31 minuten in s’Hertogenbosch.

Event manager

Ben jij de gastheer of vrouw in hart en nieren die voor niks uit de weggaat om jouw gasten helemaal in de watten te lekken en neem je graag het voortouw bij je collega`s?

 

Wat zoeken wij?
Als Event manager ben jij samen met een team verantwoordelijk voor de partij en ben jij het aanspreekpunt voor het bruidspaar of contactpersoon van de dag. Samen met je team geef jij de gasten een volledig onbezorgd en tot in de puntjes verzorgd feest of bijeenkomst met oog op detail, daar waar Sterrebosch bekend om staat. De zalen worden volgens de afspraken met de gasten door jullie klaar gezet zodat de partij perfect van start kan gaan. Gedurende de partij ben jij diegene die het overzicht heeft, bijstuurt waar nodig en steek je zelf uiteraard ook je handen uit de mouwen. Aan het eind van de partij verzorg je de administratieve verwerking en draag je er zorg voor dat alles weer geheel schoon is voor de dag van morgen.

Wat bieden wij!

 • Het leukste team in de omgeving met gezellige na borrels
 • Goed salaris passend bij je ervaringen
 • Unieke ontwikkelingsmogelijkheden
 • Vele inspiratie training van leveranciers
 • Afwisselende werkzaamheden
 • Geen vast werkrooster
 • Wie ben jij?
 • In het bezit van minimaal een diploma zelfstandig werkend kok niveau 3

Wie ben jij?

 • Ondernemend
 • Creatief
 • Vaktechnisch
 • Zelfverzekerd
 • Nooit uitgeleerd
 • Nieuwsgierig

Solliciteren kan direct via het online sollicitatieformulier

STERREBOSCH AGENDA

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Sterrebosch meld je aan voor onze nieuwsbrief Klik hier