024 64 124 72 | info@sterrebosch.nl

Wijchens Kermis 16 t/m 20 september

Kermis Sterrebosch, 5 dagen de gezelligste attractie

We gaan er met zijn allen weer een gezellig en fantastisch Kermisfeest van maken zoals we dat in Wijchen met elkaar al jarenlang doen: “Lekker op z’n Wijchens met veul lol!” Kermis 2022 bij Sterrebosch, 5 dagen lang feest! Wederom het Zondag- en Maandagmiddag met vanaf 13.00uur MATINEE Coverband Summerland op het Sterreboschplein! Naast Summerland hebben we iedere avond weer een boordevol programma met veel gezellige artiesten. De feestelijkheden vinden zoals de afgelopen jaren plaats op het Sterreboschplein.

De attractie draait iedere avond om 20.00uur! Vrijdag t/m maandag 18+, dinsdag 16+

 

VRIJDAG:

GROTE FLÜGELPARTY XXL met de “BUREN VAN DE BRANDWEER” – “DE SFEERMAKERS & “BASES CHAZERS” oftewel LOSLOPEND WILD en duiken we gelijk in de wondere wereld van de Jungle op jacht naar de ultime feestbeleving! Met daarbij de DJ JAN!

 

ZATERDAG: traditiegetrouw natuurlijk de avond die je niet wil missen. “PartyfrieX” met de hit “Ik moet zuipen!” en NR 1. Feest DJ RONNIE

 

ZONDAG-MIDDAG:

MATINEE met Coverband “SUMMERLAND”, wordt weer genieten deze middag met een gezellig optreden van “DENNIS LOENEN” en de sfeermaker DJ KOEN!

 

ZONDAG-AVOND: met de koning van de polonaise “RONNIE RUYSDAEL” wordt het weer 100% feest en met “DJ MAXX” op het podium wordt het weer super!

 

MAANDAG-MIDDAG: 

MATINEE met Coverband “SUMMERLAND” wordt het weer ouderwets gezellig en “NR 1. Feest DJ RONNIE” doet er nog een schepje bovenop!

 

MAANDAG-AVOND:

Deze avond wordt het weer lekker fout met “Q-MUSIC FOUTE UUR” en gaan we springen met “ZANGER KAFKE”

 

DINSDAG-AVOND

Na het ongelooflijk knallend succes van vorig jaar komt de “OUTSIDERS” weer om deze kermis weer geweldig af te sluiten met DJ KOEN!

 

Dùs de grote gezellige kermisattractie van de Wijchense kermis draait weer op volle toeren!

 

“We gaan er met zijn allen weer een gezellig en fantastisch Kermisfeest van maken zoals we dat bij Sterrebosch met elkaar al jarenlang doen: “Lekker op z’n Wijchens met veul lol!” Dat wordt van 16 t/m 20 september weer een fantastisch Feestweekend tijdens de Wijchense Kermis bij Sterrebosch. Het “Sterrebosch-team” is er klaar voor!

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Sterrebosch meld je aan voor onze nieuwsbrief Klik hier