Carnaval in het Urnerijk
betekend 6 dagen feest bij Sterrebosch
en Café De Arend

Tijdens de carnaval worden wij omgedoopt tot Blauwkoppentempel van C.v. De Blauwkoppen en Ut Arendsnest met de KWAK-tent en dinsdag op De Mert!

Leeftijd: richt leeftijd 18+*  Leeftijd zaterdagavond Ut Arendsnest in de KWAK-tent: 22+

Kaarten voor het avondprogramma 10,-  maar een Passe Partout voor 4 dagen feest voor 35,- Ontbijtkaarten voor Schik op de Mert verkrijgbaar bij deelnemende horecabedrijven.

 

“Vrijdag t/m dinsdag!!
Het wordt dit jaar weer één groot feest!”, 18+*

“Net als afgelopen jaar zal er voor zowel Ut Arendsnest als de Blauwkoppentempel een bomvol programma aangeboden worden waardoor je alle optredens kan meemaken! Op zaterdag avond is de Kwaktent voor 22+ met een optreden van Ronnie Ruysdael. In de Blauwkoppentempel staan te veel artiesten om op te noemen dus dat wordt gegarandeerd feest met o.a. De Sfeermakers, Rene Karst, FeestTeam, Q Music, Lamme Frans, Pascal Redeker, Marco Schuitmaker en De Gebroeders Rossig! Met de Dj’s Koen, Jan, Maxx, Sven, Servé, Nillis en Noud *(toegang mèt geldig i.d. vanaf 16 jaar)

Kaartvoorverkoop & volledige programma: www.sterrebosch.nl

 

Kinderprogramma’s Zaterdag
en maandag Gratis Entree:

Zaterdagmiddag Kindermiddag van C.v. De Blauwkoppen,
i.s.m. Sterrebosch / Blauwkoppentempel

Kinderen in het Urnerijk gaan samen met C.V. De Blauwkoppen hand op de schouder in de polonaise!

Op zaterdag 18 februari organiseren c.v. De Blauwkoppen weer de geweldige GRATIS kindermiddag. Kindercabaretier Robin van Kraaij zweept de kinderen op met zijn Carnavalsshow met een optreden van Dansgarde De Blauwköpkes en de muzikale omlijsting van Dj Stan. Na het succes van vorig jaar komt ook de Ballonnenclown weer de boel opblazen. Ook worden de kinderen getrakteerd op gratis ranja!

Let OP! Op deze middag is ook de inschrijving van de Grote Urnerijkse Kinderoptocht

De kindermiddag is voor iedereen toegankelijk en helemaal gratis. 14.00uur tot 17.00uur.

informatie: info@blauwkoppen.nl

 

Maandagmiddag 20 februari organiseren c.v. De Blauwkoppen weer de geweldige grote Urnerijkse Kinderoptocht.

De optocht start om 14.00uur op het Sterreboschplein! Na de optocht is de prijsuitreiking op het grote podium in de grote zaal waar ook het feest los barst met een optreden van Dansgarde De Blauwköpkes en aansluitend de prijsuitreiking! Ook worden alle kinderen getrakteerd op gratis Ranja en voor de deelnemers van de optocht ligt er ook een gratis snoepzakje klaar!!

Let OP! De inschrijving van de optocht is op zaterdagmiddag tijdens de kindermiddag van c.v. De Blauwkoppen.

De kindermiddag is voor iedereen toegankelijk en helemaal gratis. 14.00uur tot 17.00uur.

informatie: dinfo@blauwkoppen.nl

 

Zondagmiddag Bende van Ellendemiddag,

 

Grote Optochtfeest en Roze Maondag
GRATIS
ENTREE

Zondagmiddag 13.00uur Bende van Ellende middag in de KWAK-tent

 

14:00uur Gratis Partyontbijt uit de grote pan om de dag goed te beginnen met op het podium DJ Maxx!!!!

16.00uur in de grote zaal het hele Grote Optochtfeest voor het hele gezin (alle leeftijden èn gratis entree) met op het podium een optreden van De 4 viltjes en Marco Kraats met om 18.00uur de prijsuitreiking van de Wijchense Reut!

Maandagmiddag Roze Maondag met C.v. Tiet Zat en C.v. Noginnedan GRATIS ENTREE!

 

Het wordt vanaf 13.00uur weer een gezellig roze bende met op het podium DJ Servé en een optreden van o.a. de Nederlands volkszanger Pascal Redeker. Wij zorgen voor de hapjes en de drankjes want C.v. Tiet Zat en C.v. Noginnedan gaan nooit meer naar huis. Ook voor deze gezellige middag is het GRATIS ENTREE

 

“Schik op de Mert”

 

Carnavals dinsdag: Ontbijtkaarten verkrijgbaar bij de deelnemende Horecabedrijven.

11.11uur Schik Op de Mert met als thema van dit jaar “Carnaval dèh motte jongleren” daarmee is deze dag voor het hele gezin zodat Carnaval met z’n allen in Ut Urnerijk / Wijchen wordt gevierd.

Met een vol programma met o.a. de Cakewalk, een optreden van “De 4 viltjes”, feestduo “Tim & Emiel” en de Wijchense Dj’s Jos, Koen en Richard maken we er weer een geweldige afsluiting van het Wijchense Carnaval in het Urnerijk van het “Party Jaar” met om 18.11uur de verbranding Wijchens Mieneke door c.v. De Blauwkoppen

*richtleeftijd 18+, entree v.a. 16+ uitsluitend op vertoon van een geldig I.D. DUS geen kopie of foto!