DINERen, Lunchen of Borrelen

Met uw familie, vrienden, collega’s of klanten samenkomen in een ontspannen ambiance? Het Grandcafe-restaurant met haar stijlvol chique karakter biedt voor elk wat wils. Onze koks bereiden dagelijks een ambachtelijk diner of lunch met uitsluitend verse producten.

Proeverij

3 gangen proeverij 34,50 p.p. Genieten van kleine diverse voor-, hoofd- en nagerechtjes

Voorgerechten 9,-

Ook te bestellen als maaltijdsalade 12,50

Classics

Carpaccio van runderhaas (Paul Mas Merlot) Carpaccio van runderhaas, flinterdun gesneden ossenhaas, parmezaan en pestomayonaise

De Visserij (Grenache rosé) De Visserij, tartaartje van gerookte zalm, rivierkreeftstaartjes, avocado en limoenmayonaise

Salade met gewokte ossenhaas (Nero d’Avola) Salade met gewokte ossenhaas, met paprika en bosui, afgeblust met teriyakisaus

Trends

Salade geitenkaas (Pinot Grigio Blush) Door kataifi omwikkelde gefrituurde geitenkaas, geserveerd met vijgencompote

Voorjaarssalade (Merlot Grenache) Met waterkers, komkommer, groene asperges en lamsham (ook vegetarisch te bestellen)

Salade Iberico Rib-fingers +2,- Lauwwarme salade met rib-fingers van het Iberico varken. gefrituurde uitjes en zoetzure saus

Soepen 5,-

(Kleintje soep 3,50)

Classics

Oma’s soep Met rundvlees, soepballetjes, vermicelli en selderij

Tomatensoep Licht gebonden met soepballetjes en ringetjes van bieslook

Trends

Waterkerssoep Geserveerd met een parmezaanse kaasstengel

Oosterse bouillon Gevuld met shiitake en kip

Hoofdgerechten 17,50

Vlees-, vis- en vegetarische gerechten

Classics

Mixed Grill +3,50 (Nero d’Avola) Spies van met cajun gekruide kip, diamanthaas en rozeval aardappel, geserveerd met spare-ribs en kruidenroomsaus

Tournedos Sterrebosch +7,50 (Paul Mas Merlot) Geserveerd met puree van Leurse aardappel, haricots verts en in eigen jus gebakken champignons

Lady Steak +3,50 (Paul Mas Merlot) Geserveerd met puree van Leurse aardappel, haricots verts en in eigen jus gebakken champignons

Duo van kabeljauw en gamba’s (Chardonnay) Tagliatelle met kabeljauw en gamba’s geserveerd met zongedroogde tomaatjes, bosui en kruidenroomsaus

Trends

Gebakken dorade (Chardonnay) Geserveerd met risotto, groene groente en witte wijnsaus

Kalfssucade (Merlot Grenache) Langzaam gegaard, geserveerd met bospeen, haricots verts en eigen jus

Gesmoorde venkel (Sauvignon blanc) Met gegrilde little gems, rucola, parmezaan en macadamianoten

*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gegratineerde aardappels en frisse salade

* Meerprijs mandje friet 2,50

Nagerechten 7,-

Vlees-, vis- en vegetarische gerechten

Classics


Grand dessert ‘‘Sterrebosch’’ + 2,-
(Prosecco/Muscat)
Al het lekkers uit de keuken van
Sterrebosch voor een compleet nagerecht

Chocoladeverwennerij (Ruby Port)
Witte en pure chocolademousse geserveerd
met een huisgemaakte brownie

Kaasplankje + 2,- (Pedro Ximenez)
Assortiment van verschillende kazen
met kletzenbrood en Betuwse appelstroop

Trends


Appelcrumble uit de oven
(Muscat)
met vanilleroomijs en fluweelzachte vanillesaus

Monchou (Muscat)
Monchou geserveerd in een weckpotje met amarenenijs

Coupe Sterrebosch (Muscat)
softijs met vers fruit en aardbeiensaus

Mini bossche bol
met koffie en een likeurtje naar keuze

GRANDCAFE LUNCHKAART

 

STERREBOSCH
BORRELEN

 

STERREBOSCH AGENDA

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Sterrebosch meld je aan voor onze nieuwsbrief Klik hier