DINERen, Lunchen of Borrelen

Met uw familie, vrienden, collega’s of klanten samenkomen in een ontspannen ambiance? Het Grandcafe-restaurant met haar stijlvol chique karakter biedt voor elk wat wils. Onze koks bereiden dagelijks een ambachtelijk diner of lunch met uitsluitend verse producten.

Proeverij

Tip van de chef: 3 gangen diner proeverij. 
Uitgebreid genieten van kleine voor-, hoofd- en nagerechtjes!

Voorgerechten 

Ook te bestellen als maaltijdsalade

Classics

Carpaccio van runderhaas 11 (Nid de Mas, Merlot grenache)
Flinterdun gesneden runderhaas, geschaafde Parmezaanse kaas en pestomayonaise

De Visserij 11,5 (Nid de Mas, Grenache Rosé) Huisgerookte zalm, rivierkreeftstaartjes, tonijnsalade en een gepaneerde gamba met limoenmayonaise

Salade Hollandse geitenkaas 10,5  (Pinot Grigio Blush) In kataifi omwikkelde gefrituurde geitenkaas geserveerd met een vijgencompote

Trends

Salade van runderbraadstuk 10,5 (Paul Mas, Merlot) In gekruide honingsaus gemarineerd en langzaam gegaard runderbraadstuk geserveerd met gegrilde groente

Salade rode biet (V) 10,5 (Pinot Grigio Blush) Groene salade met geroosterde rode biet met een balsamico dressing geserveerd met Hollandse nieuwe haring òf Roquefort

Soepen 

(ook als Kleintje soep te bestellen )

Classics

Oma’s soep 6
Met rundvlees, soepballetjes, vermicelli en selderij

Tomatensoep 6 
Lichtgebonden met soepballetjes en ringetjes van bieslook

Trends

Hollandse champignonsoep (V) 6,5
Lichtgebonden met champignons uit Overasselt en geserveerd met een tuille van Serranoham

Bouillabaisse 7,5
Rijk gevulde vissoep met zalm, kabeljauw, rivierkreeftstaartjes en zeevruchten

Hoofdgerechten

Vlees-, vis- en vegetarische gerechten

Classics

Mixed Grill 22,5 (Nero d’Avola)
Spies van in Cajun gekruide malse kip, diamanthaas en rozeval aardappel, geserveerd met de huisgemarineerde spare-ribs en een kruidenroomsaus

Tournedos “Sterrebosch” 25,5 (Paul Mas, Merlot)
Geserveerd met puree van Leurse aardappel, haricots verts en in eigen jus gebakken champignons

Gebakken scampi’s 17,5 (Paul Mas, Chardonnay)
Tagliatelle in room geserveerd met zongedroogde tomaatjes, rucola en een geroosterde pittenmelange

Trends

Surf & turf 21,5 (Chardonnay)
Entrecote met een tapenade van doperwten en kabeljauw met een korst van broodkruim en Parmezaanse kaas

Smokey Zalm 19,5 (Chardonnay)
Langzaam gegaarde zalm geserveerd met geglaceerde gekleurde wortelen en een witte wijnsaus

Portobello 17,5 (V) (Pinot Grigio)
Gevuld met groene asperge, bosui, zongedroogde tomaat, pecorino en geserveerd met risotto en doperwten Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een groente en aardappel garnituur van het seizoen en een frisse salade

Mandje gebakken verse friet 3

Nagerechten

Vlees-, vis- en vegetarische gerechten

Classics


Grand dessert “Sterrebosch”
9,5 (Prosecco/Muscat) 
Al het lekkers uit de keuken van Sterrebosch voor een compleet nagerecht

Chocoladeverwennerij 8 (Muscat)
Duo van witte en ruby chocolade met framboos sorbetijs

Coupe “Sterrebosch” 7 (Muscat)
Hollandse aardbeien met het lekkerste softijs en slagroom

Kaasplankje 7 (Pedro Ximenez)
Assortiment van verschillen kazen met kletzenbrood en Betuwse appelstroop

 

Trends


Appelcrumble uit de oven
7 (Muscat)
Met vanille roomijs en fluweelzachte vanillesaus

Maas & Waalse kersen kletskop 7 (Muscat)
Kletskoppen gevuld met kersenroom

Mini Bossche bol 7
Met koffie en een likeurtje naar keuze

 

GRANDCAFE LUNCHKAART

 

STERREBOSCH
BORRELEN

 

STERREBOSCH AGENDA

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Sterrebosch meld je aan voor onze nieuwsbrief Klik hier

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen