DINERen, Lunchen of Borrelen

Met uw familie, vrienden, collega’s of klanten samenkomen in een ontspannen ambiance? Het Grandcafe-restaurant met haar stijlvol chique karakter biedt voor elk wat wils. Onze koks bereiden dagelijks een ambachtelijk diner of lunch met uitsluitend verse producten.

Proeverij

TIP VAN DE CHEF 

Sterrebosch surprisemenu (per tafel te bestellen)
3-gangen diner proeverij 34,50 
uitgebreid genieten van verschillende kleine voor-, hoofd-, en nagerechtjes
4-gangen surprisemenu 39,50  
5-gangen surprisemenu 44,50

Voorgerechten 

Ook te bestellen als maaltijdsalade

Classics

Carpaccio van Runderhaas 11 (Nid de Mas, sauvignon blanc)
Flinterdun gesneden runderhaas, geschaafde Parmezaanse kaas en pestomayonaise (supplement eendenlever krullen +4,50)

De Visserij 12 (Nid de Mas, Grenache Rosé)
Huisgerookte zalm, visterrine, wontinies en een gepaneerde gamba met limoenmayonaise

Salade Hollandse geitenkaas 11 (Pinot Grigio Blush)
In korstdeeg gebakken geitenkaas, marmelade van tomaat en crème fraîche

Trends

Salade van runderbraadstuk 10,5 (Paul Mas, Merlot)
In gekruide honingsaus gemarineerd en op onze smoker langzaam gegaard runderbraadstuk geserveerd met een compote van rode ui

Porchetta 11 (Nid de Mas, merlot grenache)
Italiaans gemarineerd buikspek, koud geserveerd en begeleid met lauwwarme paddenstoelen en een mayonaise van zwarte knoflook

Coquilles 13 (Paul Mas, Chardonnay)
Sint-Jakobs mosselen gebakken en geserveerd met een saus van saffraan, tuinkruiden en kleine groente

Soepen 

(ook als Kleintje soep te bestellen )

Classics

Oma’s soep
Met rundvlees, soepballetjes, vermicelli en selderij

Tomatensoep 6
Lichtgebonden met soepballetjes en ringetjes van bieslook
en geserveerd met een tuille van Serranoham

Trends

Mosterdsoep (V) 6,5
Cappuccino van Doesburgse mosterd met een julienne van appel

Kreeftensoep 7,5
Rijk gevulde kreeftensoep, rivierkreeftjes en zeevruchten

Hoofdgerechten

Vlees-, vis- en vegetarische gerechten

Classics


Mixed Grill 24,5 (Nero d’Avola)
Spies van maïshoender, porchetta, tournedos, rozeval aardappel, paprika en ui geserveerd met de huis gemarineerde spare-ribs en een kruidenroomsaus

Tournedos “Sterrebosch” 25,5 (Paul Mas, Merlot)
Geserveerd met puree van Leurse aardappel, groente van het seizoen en in eigen jus gebakken champignons en rode wijn saus
(supplement eendenlever krullen +4,50)

Gebakken scampi’s 17,5 (Paul Mas, Chardonnay)
Tagliatelle in room geserveerd met zongedroogde tomaatjes, rucola en een geroosterde pittenmelange

Zeetong 32 (Paul Mas, Chardonnay)
In roomboter gebakken Noordzeetong met groente van het seizoen

Trends


Entrecote
23 (Nid de Mas, merlot grenache)
Botermalse grain fed lendebiefstuk geserveerd met een romige pepersaus

Kabeljauw
24,5 (Pinot Grigio)
Filet van kabeljauw op een bedje van appel geserveerd met een schuim van gerookte paling en een loempia van Noordzeekrab

Smokey Zalm 19,5 (Chardonnay)
Langzaam gegaarde zalm geserveerd met geglaceerde gekleurde wortelen en een witte wijn saus

Portobello 17,5 (V) (Pinot Grigio)
Gevuld met groene asperge, bosui, zongedroogde tomaat, pecorino en geserveerd met risotto van bospaddenstoelen

Mandje gebakken verse friet 3

Nagerechten

Vlees-, vis- en vegetarische gerechten

Classics

Grand dessert “Sterrebosch” 9,5 (Prosecco/Muscat)
Al het lekkers uit de keuken van Sterrebosch voor een compleet nagerecht

Dame Blanche 8 (Muscat)
Chocolade kogel gevuld met vanille-ijs en overgoten met warme chocoladesaus

Coupe “Sterrebosch” 8 (Muscat)
Heerlijk romig Sterrebosch-softijs geserveerd met lauwwarm roodfruit

Chocoladebombe 8 (Muscat)
Duo van witte en ruby chocolade met framboos sorbetijs

 

 

Trends

Appelcrumble uit de oven 7 (Muscat)
Met vanille roomijs en fluweelzachte vanillesaus

Crêpe Suzette 7,5 (Muscat)
Flensjes gevuld met Zwitserse room en overgoten met sinaasappelsaus

Mini Bossche bol 7
Geserveerd met een koffie thee cappuccino of espresso

Kaasplankje 9 (Pedro Ximenez)
Assortiment

 

 

GRANDCAFE LUNCHKAART

STERREBOSCH
BORRELEN

STERREBOSCH AGENDA

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Sterrebosch meld je aan voor onze nieuwsbrief Klik hier