6-gangen Wild menu
20 oktober

Wildavond bij restaurant Sterrebosch. Zaterdag 20 oktober a.s. 
Deze bijzondere avond wil je niet missen. Onze keukenbrigade heeft weer een bijzonder 6-gangen wildmenu voor u samengesteld om een hele avond heerlijk van te genieten (49,50p.p.). Iedere gang wordt het weer genieten, zeker als u kiest voor het bijpassend wijnarrangement (12,50p.p.). De liefhebber kan het Wildmenu ook nog eens afsluiten met een heerlijk dessert of kaasplankje.

Amuse

***

Wildpaté

Geserveerd met een compote van sinaasappel,
gekonfijte rode ui en een gebakken kwartel ei.

***

Wild bouillon

Dubbelgetrokken bouillon gevuld met beuken zwammetjes

***

Medaillon van wild zwijn

op een bedje van zuurkool met een jus van appelstroop

***

Gebakken Fazant filet

Geserveerd met partjes appel en een saus van tijm en vossenbessen,

Op verzoek geserveerd met eendenleverkrul, (meerprijs 4,5)

***

Hazenpeper

Rijkelijk gevuld en begeleid met rode kool, puree van Leurse aardappel

en een stoofpeertje.

De wildavond afsluiten met een nagerecht?

Mini appelbol

Geserveerd met vanille ijs en een fluweelzachte vanillesaus (meerprijs 7,5)

Of

Diverse kazen met noten,

Maas & Waalse appelstroop en kletzenbrood (meerprijs 8)

STERREBOSCH AGENDA

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Sterrebosch meld je aan voor onze nieuwsbrief Klik hier